Евгени Минчев: Стига глупости, нама да се женя за Наско, женихът каца във вторник! СНИМКИ

06 Юли 2023, 12:09


"Стига с тези глупости! Това бяха абсолютни шеги на пиано!", каза лорд Евгени Минчев по повод "даден обет" от страна на певицата Силвия Кацарова, която "обещала" да го венчае. Иде реч за пусната от Минчев снимка в нета преди дни, на която той е с изпълнителката на "Топъл дъжд" Силвия и приятеля му Наско. "С Атанас и аз пихме кафе със Силвия Кацарова, която "обеща" да ни бъде кума", написа пиарът и "заблуди" всички, че му предстои тежка сватба.

 

 

Ето го новото гадже на Евгени Минчев

Ето го новото гадже на Евгени Минчев

Признавайки коментара си под фотоса за закачка, с типичния си бохемски хумор Евгени не уточни последната дума от израза "шеги на пиано" - става ли въпрос за съществително име, означаващо музикален клавирен инструмент, или прилагателно, поясняващо алкохолно състояние. "Вижте, едно се говори, а истината е друга - "женихът каца във вторник! Ха ха! Всъщност идва голямата звезда, солистът на Кралската опера и балет на Великобритания - Карло Фернандо Монтаньо, и правя парти за него. Ето това е нещо сензационно и нормално, за което да пишете! Търсите само глупости и клюки. Елате да гледате спектакъла му на приятелско парти на 11 юли в "Театро" с приветливо облекло и ще се убедите в силата на голямата новина!", разказа за "България Днес" Евгени.

 

 

Забавната фотоситуация вокалът на поп-рок групата от 70-те години на миналия век LZ Силвия не успя да коментира, тъй като е на почивка в Италия. А словесните лудории на шоумена и бизнес предприемач Минчев изненадаха дъщерята на Силвия - Теди Кацарова, която каза: "Абсурд! Въобще не знам за подобно нещо - за първи път чувам!".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени