Фънки се закани: Ще изям и изпия хонорара от „Капките“!

https://hotarena.net/laifstail/fanki-se-zakani-shte-iziam-i-izpiia-honorara-ot-kapkite HotArena.net
Фънки се закани: Ще изям и изпия хонорара от „Капките“!

„Димитър Ковачев - Фънки, който и този сезон е жури в шоуто „Като две капки вода“, обясни, че хонорарът от предаването ще изпие и изяде във вид на диетична водка, уиски или ракия, защото в това пандемично време други приходи няма.

Рокаджията споделя, че със съдружника си Амебата са замразили фирмата си, което им носи огромни загуби. Фънки с нетърпение очаква да се ваксинира майка му, за да му направи шкембе чорба и двамата да се наприказват и напрегръщат, писа „България Днес“.

„Имам претенции, искам ваксината на майка ми да е на специална фирма, не става всяка\",  смее се музикантът и добавя, че напоследък най-се забавлява с хората, които се връзват на шегите му. „Като почна на майтап да лъжа и усетя, че човекът се поддава на глупостите ми, луд мога да го направя, ама се сдържам да не правя циркове“, смее се любимецът на публиката Фънки.

7 Коментара

??

преди 3 години

Любимецът на една част от публиката!! Така е по-точно казано. Да ядеш и пиеш акъл може и да нямаш. Инстинкта ти е достатъчен. Фънки бил "гооолямаа работа",шегувал се ,веселил се... Тра-ла-ла. Мисли се за "бохем",а той си е обикновено заядливо пианде

Коментирай

Грух

преди 3 години

Най-върлият противник на чалгата-пръв приятел с чалгаря”Шмрък”.Е@си падението.

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Муфтаджия е,който му плаща с него е,трътльото мазен.

Коментирай

ами

преди 3 години

Че то е ясно. Дори на шега да го е казал, защото все пак има семейството и трябва да се грижи и за тях. Да прави каквото си ще, но защо забравя че го дават по медиите и го слушат и гледат малки деца и тийнейджъри, които не могат все още да преценят кое е шега и кое не, както и не му знаят истинската история, а остават с впечатлението че простащината е нещо нормално и вземат този пример за себе си. Защото е по-забавен и по-лесен.

Коментирай

До Чикаго и назад

преди 3 години

Фирмата му с Амебата не е замразена, а прехвърлена на циганин, за да не плащат дълговете,които са натрупали. Не падат кинти вече, плю си на сурата и се сприятели с чалгаджия за аванта. Пак късмета е на негова страна и попадна в списъка на тези с тригодишните награди за Златния Орфей.

Коментирай

hehe

преди 3 години

няма да ги изпие, ще си ги задели. Но пък ще продължи да пие за чужда сметка. коцето има нужда от другарче и е готов да си плаща за това, а фънки е готов да му бъде плащано. Чиста работа!

Коментирай

Пак се изложихте

преди 3 години

А къв го дири Коцето с чаша в ръка на снимката, като долнопробен пияница. Нали за Фънки пишете, той няма ли снимка сам на нея ?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.