Фенове на Софка и Сузанита ги попиляха: Челата ви са като летищни писти!

1555
11 Ноември 2018, 15:00


Чие чело е по-голямо - това на Софи Маринова или на Сузанита? Този въпрос не спират да си задават почитателите на двете певици из социалните мрежи, видя HotArena. Ромската перла и щерката на Орхан Мурад търпят не една и две подигравки заради огромните си горни части на главата. Из мрежата дори се подвизават не един или два колажа на младото момиче и Софка. 

Малко след като изгря звездата на 15-годишната тийн идолка, феновете й я взеха на подбив за огромното й чело. Те дори казаха, че „Летище София” се е пренесло над очите на изпълнителката на „Луцифер и Буда”. Малката госпожица разви комплекс от подигравките и колажите, на които я сравняват с извънземно. Наследницата на Орхан Мурад дори прибягна до фотошоп, за да си смали челото. На „пипнатите” кадри, Сузи е с нормално теме, а в действителност то заема 2/3 от малкото й личице. Останалото е очи и огромна уста. Именно заради огромните си джуки с хиалурон, очи, които уголемява, за да има по-въздействащ поглед и чело, което намалява, тя постоянно търпи подигравки. Дори баща й я инструктира да не се комплексира от челото си, тъй като то било показател, че тя е добър човек... Но това изглежда не помогна.

Уви, и в това отношения Сузанита има конкуренция. Тя се състезава със Софи Маринова по големина на темето. Ромската перла може да се похвали с огромна горна част на главата, която изглежда доста внушително и заради оплешивяващото й теме. Трудно е да се прецени чие е по-голямо, но определено двете водят класацията, пише "Уикенд".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До “аристократката” от Чипръчане
преди месец
0
Челото няма нищо общо с интелигентноста, драга! Аз лично не виждам никакъв аристократизъм в самолетната писта на Сузанита. Нито е красиво, нито е симетрично. Явно ти също си с високо чело и приличаш на Модак.. Странно и смешно изглеждат всички с чела две педи, аз лично не желая косата ми да започва от средата на главата, нито пък лицето ми да е едно голямо чело!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
=)
преди 6 месеца
-5
Видях Софи преди две седмици в едно ресторантче извън София. Мацка и половина. Стройна, изпъната... бомба от всякъде. Хич не й голямо челото. Добре е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 6 месеца
-5
Всъщност не че има някакво значение, защото това са тъпотии, но на Софи челото е доста ниско даже. Не знам кой може да нарече това чело "голямо". А високите чела открай време са били смятани за красиви и признак за интелигентност и аристократизъм - е, в случая на Сузанита явно не. Не знам как може едно чело да загрози някого, защото било високо/ голямо. Виж, по-скоро може да те направи да изглеждаш странно ако е твърде твърде късичко и ниско.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ah ha
преди 6 месеца
-7
Това го казват тъпи селяни с малко чело,малкото чело е недъг като късите кракя ай сиктир бе!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Шебек
преди 6 месеца
-5
На това му се казва фейк нюз! Не ви ли омръзна да си съчинявате "новини"? Хайде дайте линк, да видим къде са тия фенове, които УЖ се чудели на кой е по-голямо челото. Когато няма новини и клюкини, защо да не си измислим такива?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ха ха
преди 6 месеца
0
Хайде пак сузанита... Колкото до сравняването и като певица със Софито е просто проява на лош вкус.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени