Фицата: Налага се да се оправдавам, че съм хетеро! Не знам родител 1 ли съм, или родител 2?

15 Август 2023, 13:02


„Обявиха, че съм поддръжник на ЛГБТ общността", казва актьорът Филип Аврамов и допълва: „Аз нямам нищо против хората с различна сексуалност, просто не виждам защо трябва да ни се натрапват някакви различия. Напоследък се налага да се оправдавам, че съм хетеросексуален."

 

Според Фицаrа всичко е пропаганда с незнайна цел. Никой няма нищо против различните. Според него напоследък се налага да се обясняваш защо си бял и защо си хетеросексуален. И е много трудно вече да оцелееш, ако си горните две неща, пише „България Днес“.

 

Нещата в момента се подменят много нагло. Все едно една сериозна пиеса да я преработиш в Покемон или Дора Изследователката."

 

Аврамов е абсолютно относно проекта родителите да се наричат Родител 1 и Родител 2.

 

„Аз сега родител 1 ли съм, или 2?" - пита той. „Ако кажа, че съм едно, ще обидя майката и тя може да ме съди за дискриминация." По-косматият родител да е едно, шегува се актьорът. Смята и че в известна степен това е като порядките в еничарския корпус. Да не си знаеш рода и корените ставаш като питбул.

 

„Всичките тези директиви и политическа коректност ни карат просто да си налягаме парцалите и да не надаваме много глас. Да вземем да променим „Под игото", защото е некоректно политически. Хайде стига!".

 

Фицата казва, че можеш да изгориш една книга, библиотека или дори цял град, но не можеш да изгориш знанието. 3нанието живее в човека. Трябва да се изгорят всички хора и тогава  няма кои да изпълнява директиви.

 

„Всичко е пропаганда и не знам кой стои в сянка и ги решава тези неща. Дори не искам да знам."

 

3вездата от „Домашен арест" допълва, че на балканите живее една по-особена порода, която много не се поддава на пропаганда.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АХАХАХАХ
преди месец
-6
Да, балкански диванета им викат. Ех, Фица, Фицаа, като квартален пияндурник се изакваш, опс, изказваш
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени