Фики разхожда бебето с количка за 2 бона + бременна ли е Гюлджан?

https://hotarena.net/laifstail/fiki-razhojda-bebeto-s-kolichka-za-2-bona-bremenna-li-e-giuldjan HotArena.net
Фики разхожда бебето с количка за 2 бона + бременна ли е Гюлджан?

С гъзарско червено БМВ за 200 бона и бебешка количка за 2 хиляди, Фики Стораро стовари съпругата си Гюлджан и 7-месечния си син Тони за семейна разходка в Южния парк на София.

Фики и Гюлджан представляваха идилична родителска картина на младо семейство с малко бебе-недоспали, гладни и в небрежен вид, двамата разходиха внука на Тони Стораро и се порадваха на топлия септемврийски ден.

Гюлджан видимо още не успява да върне формата си след раждането и дори събуди съмнение сред случайните минувачи, че чака второ, пише „България Днес“. Фики бе съобразил аутфита си с цвета на колата и приличаше повече на рапър заради шапката с козирка, а Гюлджан се вписваше идеално до него, барната в кецове със същия цвят.

Най-доволен от разходката остана Тунчер-джуниър, който поспа доволно в лъскав и неособено евтин модел количка. Детското возило е избрано така, че в него да могат да се возят близнаци, или да се преобразува в двойна количка за породени деца с шест различни комбинации.  

5 Коментара

Ееее стига Де

преди 5 години

Наща бебешка количка като е 3800 лв. Защо не пишете за нас ? Или трябва да си царевична глава за да пишете.

Коментирай

Жалка история

преди 5 години

Е, голяма гордост, няма що! Нереално тъп коментар от още по-тъпа и меркантилна овца! Няма ли да напишеш и цената на телевизорът ви?

Коментирай

Ееее стига Де

преди 5 години

Телевизора е Шарп 65" 4К Android . Нещо друго интересува ли Ви ?

Коментирай

Анна

преди 5 години

А пък бебешката количка на дъщерите ми, близначки, беше 350е,живея в една от столиците на Европа, и всеки ден виждам хора с апартаменти за по 15хиляди евро кв. метър, да ползват и колички за 250 Евро.... Браво, че това е приоритет и символ на статус в България-бебешката количка и колата, със здраве да си ги ползвате, и все така идолите на подрастващото поколение да са Галена, Преслава и Божинката.... И никакво образовабие, само чалга и Ауди Q7, изкуствени мигли от норка, и една почивка на Бали с 1000 снимки, сякаш това не е достъпната за всеки, малко над среден европеец, дестинация :))

Коментирай

До простаци...с комплекси...

преди 5 години

Интелигентните и наистина богати хора не парадират с коли,пари и телефони..само селски просташки идоли известни само в България се мислят за ЕЛИТ...Пълен смях!..От 10 години живея в един от най-скъпите градове на Европа,мъжът ми не е българин,но когато се прибирам в България веднъж на 2 години..бързам да си тръгна..от целия тоя КИЧ и Простащина...с които се парадира..Каквето Идолите такава и държавата..тагава и Културата!..

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.