Фитнес инструкторът Илиян Найденов представя уникална за България програма в книгата си „Детокс 2.0 – убиецът на мазнини“

5380
10 Юли 2018, 11:28


Книгата на инструктора Илиян Найденов “Детокс 2.0 – убиецът на мазнини”се превърна в абсолютен хит сред хората, които искат да изваят перфектно тяло, а също и за  тези, които се лутат от диета в диета, в търсене на оптималното тегло. Поради огромния интерес към темата, до дни книгата ще излезе в нов-втори тираж.

В “Детокс 2.0 – убиецът на мазнини”, Илиян представя 15 дневен хранителен режим, чрез който всеки може да влезе бързо и лесно в перфектна форма. Програмата, която е уникална за България е разработка от ТОП инструктора след задълбочено изследване на темата и от личен опит.

„Книгата съдържа подробно описание за всеки ден. От събуждането ви, до вечерта. В нея е описано какво и кога да консумирате,  в какви количества и най-важното-защо да го правите. Всеки ред е написан и с грижа за вашето здраве“, пояснява Найденов.

Освен това в “Детокс 2.0 – убиецът на мазнини”, читателите  ще открият информация за тренировките по време на пречистването на организма, етапите, през които той преминава и всичко останало свързано с детоксикацията.

В книгата е включен и списък с всички 90 продукта, които съдържа хранителната програма, като са описани качествата и хранителният им състав. Много популярни личности вече са се убедили в предимствата на иновативната програма представена в  „Детокс 2.0 – убиецът на мазнини”.

Книгата можете да поръчате ТУК или в инстаграм профила на Илиян Найденов.

Илиян Найденов е сертифициран фитнес инструктор от Национална спортна академия (НСА) "Васил Левски", където завършва с  отличен успех и получава лиценз за практикуване на фитнес тренировъчна дейност! Експерт е по здравословно хранене и е помогнал на стотици хора да подобрят здравето си, да намалят телесното си тегло или да покачат мускулна маса! Илиян Найденов е сред най-добрите треньори в България, а доказателство за това са неговите  състезатели в различни спортове и дисциплини като културизъм, силов трибой, лека атлетика и др.


Актуална мода от WomanShop! Ето от къде пазаруват популярните жени в България


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени