Флиртовете във „Фермата“ започнаха

1979
12 Септември 2018, 12:44


Още в първите дни след старта в риалитито „Фермата“ флиртовете не закъсняха. Близначките Ива и Йоана веднага се превърнаха в атракция и вече си имат обожател.

 

 

Емигрантът Роман веднага се ориентира към дежурния блян на повечето мъже по близначки и съвсем открито започна да проявява интереса си към сестрите. Освен че не спира да ги закача, той прояви и кавалерство, като им скова пейка, след като стана ясно, че двете ще трябва да делят един стол и едно легло. Водещите Иван и Андрей пък разкриха, че той е имал свалка с момичетата още по време на кастингите и явно фриволното му поведение спрямо тях ще продължи и по време на сезона.

 

 

Провокиран от младата учителка Нина да каже дали наистина симпатизира на близначките или само се бъзика с тях, Роман къде на шега, къде наистина заяви, че ги харесва. Ива и Йоана пък побързаха да го разпитат дали има и други момичета, по които си пада и той посочи Радилена. Откровението му обаче беше бъзик, тъй като младежът  допълни, че като я види се „обрищва“.

 

 

Още един участник от отбора на емигрантите – Симеон, също беше подложен на разпит дали има мацка във „Фермата“, която го привлича. Той призна, че има такава жена, но отказа да конкретизира за коя точно става въпрос. „Само мога да кажа, че 4-5 момичета тук стават“, каза Симеон, с което предизвика смях и истерия сред съотборничките си, които започнаха да се чудят за кои точно говори той.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени