Фолкът на бунт: Политиците да съставят правителство, а нас да ни оставят да пеем!

https://hotarena.net/laifstail/folkat-na-bunt-politicite-da-sastaviat-pravitelstvo-a-nas-da-ni-ostaviat-da-peem HotArena.net
Фолкът на бунт: Политиците да съставят правителство, а нас да ни оставят да пеем!

Нова порция гняв си навлече щабът с идеята отварянето на нощните заведения да се отложи и вместо на 29 април те да заработят на пълни обороти в необозримото бъдеще.

Проверка на \"България Днес\" във фолксредите показа, че изпълнителките са в трескава подготовка за завръщане, а препоръките на директора на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарджиев и главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев така дългоочакваният от певци и ресторантьори 29 април да не бъде датата на пълно отваряне, предизвикват нова вълна на негодувание.

\"Нека политиците да гледат как ще съставят правителство, а нас да ни оставят да пеем! Преди броени дни бях на ранно участие в заведение, което работи от 19 до 23 ч. Вместо 30 минути бях на сцената 75 минути. Хората са зажаднели за музика, танци и веселие след всичко, което ни залива\", сподели пред \"България Днес\" хитовата изпълнителка на \"Черна орхидея\" Лорена и допълни, че и на 50% капацитет на заведенията може да се получи хубаво празненство с всички противоепидемични мерки.

Същото мнение изрази и друга легенда на попфолка - Весела. Изпълнителката на златния хит \"300 нощи, 300 дни\" също очаква с нетърпение нощна България да заработи на нормални обороти.

\"Повече от година работата ни е прекъсната и е много трудно. Не е лесно да се гледа семейство и дете в тази ситуация. Времето ще се подобрява и ще има възможност за отваряне на летните градини\", коментира  Весела и добави, че подготвя нова песен и ударно завръщане.

10 Коментара

да

преди 2 години

ви оставят да пеете?това някаква шега ли е?

Коментирай

АзАз

преди 2 години

Да пеете?? Ама моля Ви се не ни мъчете така зверски, то плейбейка едвам се издържа, предлагам Ви липсинг...това ще го понесем някак......................................... Така.... един лекар със специалност, който е учил и мизерствал 10 години, за един преглед 15 минути взема 30лв на частно, т.е за 1час 120лв, което също е почти невъзможно, тъй като 80% от хората са по каса. По тази логика за пеене момичетата държащи миркофона трябва да вземат максимум 120лв, но понеже нямат образование и тн предлагам да паднем на таван със щедрите и незаслужени 100лв. Това е реалността. Не може някаква си певачка, ама и топ име да е да ми взема 8000 лв за 1 час, от които 4000 лв чисти.... тогава един лекар трябва да взема 100000лв заплата минимум.... Баси стандарта..... Това да не ти е Бионсе на крака, че да й се полагат 4000лв... СИКТИР.

Коментирай

Фигаро

преди 2 години

Вчера се разхождах из природата. Наблизо видях ято гарги. Нещо го стресна, те излетяха и почнаха групово да грачат. Ако нашие фолкаджийки пеят, то гаргите звучаха като Фреди Меркюри.

Коментирай

баста на чалгата

преди 2 години

Чалгаропитеците"пеели".Веят си голите силиконовите вимета и задници за да им подхвърлят бакшиши чикобойците.Карикатури на жени във всяко едно отношение.

Коментирай

Лили

преди 2 години

По вярно е да се напише да ни оставят да проституираме и разнасяме венерически болести. Кой още иска да ви гледа изтърбушени боклуци

Коментирай

Ицо

преди 2 години

ТОВА Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ВИЦ КОЙТО СЪМ ЧУВАЛ ПОСЛЕДНИТЕ МЕСЕЦИ АКО Е ИСТИНА ТОВА ????МОЛЯ ПОСЛЕДНИЯ ДА ЗАТВОРИ ВРАТАТА НА БГ

Коментирай

??

преди 2 години

Скъпи съотечественици....млади,застаряващи,стари ,господа и другари десетилетия всички заедно работим денонощно за просперитета на България.,кой както може и с каквото може. Правителства идват и си отиват/шарени/ ,чалгата е във възход,водка,"бяло"и мезета се "леят" и "лапад"като за последно. Кючекът не гласно вече е български народен танц. Елитни силиконови певачки са нашите "самодиви",а младите "хъшове" /с още бради не наболи / мощно в транс пригласят "Опса,опса да живее свободията' И светът се обърка в географията и политиката за нас. Тези дето се наричат българи да не са сърби или турци?? Тези дето са политици да не са ветропоказатели?? /от където е интереса на там ще врътнем и гъ....а/ Няма кой да ни стигне/и срещу нас да бяга/,защото, който се кланя,върти гюбеци и грачи чалга никой не го забелязва!!! А светът напредва в еволюцията.

Коментирай

Фигаро

преди 2 години

По-кратичко се изразявайте, че ме мързи да чета толкова много.

Коментирай

До Фигаро

преди 2 години

Колко такива като теб в тази държава ги мързи даже и да дишат

Коментирай

Фигаро

преди 2 години

Мързелът, драги ми смехурко, е основен двигател на прогреса. Много гениални открития, за които твоята картунка даже и не се замисля днес, са създадени благодарение на него, така че недей да ядосваш гения.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.