Футболен анализатор и женкар отне девствеността на Елвира от „Ергенът”

https://hotarena.net/laifstail/futbolen-analizator-i-jenkar-otne-devstvenostta-na-elvira-ot-ergenat HotArena.net
Футболен анализатор и женкар отне девствеността на Елвира от „Ергенът”

Елвира от „Ергенът” даде най-ценното си на футболен анализатор. Риалити героинята, която влезе в шоуто девствена, вече не е. Самата Елвира се похвали, че е срещнала любовта на живота си, а „Уикенд” научи, че мъжът е женкар, който уж се е кротнал, но ще видим докога.

 

В шоуто Далакова не спираше да говори, че никога не е била интимна с мъж. Тя явно няма лично интимно пространство и пред цяла България развяваше девствеността си до степен, че стана банална. „Изпуснах ергена, но за себе си съм победител, защото преборих всичките си страхове и излязох нов човек. Страхувах се как ще се представя, страхувах се да не разочаровам родителите си и себе си – и един ден като се гледам по телевизията, да не бъда разочарована”, заяви брюнетката.

24-годишната фризьорка не пропусна отново да говори за липсващия й интимен живот и призна, че преди шоуто не е развявала девствеността си, както го прави от няколко месеца. Елвира не каза директно, че е подарила розата си на мъж, но го намекна. „Аз вече срещнах мъж в живота си. Много е мил, грижовен. Подкрепя ме много, разбира ме. Познавахме се преди предаването, но нямахме връзка. Той е футболен анализатор в британска компания”, сподели Елвира, а зрителите й пожелаха успех и дано няма разочарования.

Освен девствеността, другата любима тема на смолянчаката са стихотворенията и книгата, която издаде. Някой е излъгал девойчето, че може да пише и то търпи много подигравки в социалните мрежи заради творенията си. В шоуто стана ясно, че дамата не може да чете и все още срича.

 

5 Коментара

абе...

преди 2 години

абе това глупавото как са го избрали за предаването-не знам...е-наебал я някой си анализатор...и това каза на целия народ...писателка недомаслена-няма ли кой да й каже да не се излага със всяко изречение....никой не се е омъжил за първия срещнат-има много хляб да изяде. доде й се отвори парашута....ако всеки разправя в интернет пространството-кой му е първия и кога***да си запише час при Александра.....

Коментирай

Анадолска булка....

преди 2 години

ама кой ви облича бе...като битак за анадолски булки сте там, на оная Ергенската ТВ диария....

Коментирай

......па

преди 2 години

„Уикенд” като е ''научил'', че мъжа е женкар, да бяхте написали името му или да бяхте сложили снимка на двамата за да е достоверно ако сте истински репортери.А не само да преписвате измишльотини едно жълтурско сайтче от друго.

Коментирай

ха ха Хо

преди 2 години

То не само тоалетите от Мечо Омуртаг ами и турските фризьори и гримьори ги правят на плашила в главите.

Коментирай

Otoplitel

преди 2 години

Дано да я е работил и по турски.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.