Гадже малтретирало участничка от „Фермата“

861
02 Октомври 2018, 22:00


Една от най-милите и хрисими участнички в новия сезон на „Фермата“ - Александра, се оказа момиче с доста тежка житейска съдба, разбра HotArena.


В откровен разговор с останалите фермерки в стопанството, тя разказа, че е имала кошмарна 3-годишна връзка с мъж, който буквално й е съсипал живота.


Поведението на вече бившето й гадже било наистина брутално – той пиел и я малтретирал както физически, така и психически. Въпреки това Александра продължавала силно да го обича и да се опитва да запази връзката им, дори била готова да създаде семейство с него. Младата жена признава, че многократно му прощавала и оставала с него, не защото искала, а защото смятала, че така е редно.


Цели три години били нужни на Александра, за да вземе крайното решение да го напусне. Тръгнала си, чак когато тормозът се отразил на здравето й и организмът й се сринал. Тя се разболяла от анемия и започнала да припада.


Александра разказа в шоуто, че й е било нужно адски много време, за да се отърси от кошмара, който е преживяла, но успяла да се справи и днес е добре. Вече е готова за нов етап в живота си и за нова любов, която се надява, че ще намери след „Фермата“. А защо не и в самото предаване, смятат нейните съфермери, според които между Александра и един от участниците в риалитито прехвърчат симпатии още от самото начало.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени