Гаджето на Башар Рахал разви алергия към мляко

https://hotarena.net/az-jenata/gadjeto-na-bashar-rahal-razvi-alergiia-kam-mliako HotArena.net
Гаджето на Башар Рахал разви алергия към мляко
Станалата популярна като „гаджето на Башар Рахал” манекенка и кандидат-актриса Райна Караянева е алергична към мляко и млечни продукти, сподели самата тя.

Без да иска, хубавата блондинка е успяла да предаде тази своя алергия и на своя син, който още не е тръгнал на училище. Ето защо и двамата избягват мляко, сирене, кашкавал и всички останали храни, в които може да се съдържа лактоза. Алергията им не била тежка, не рискували да умрат, ако сложат малко кашкавал на масата, но кожите им се обривали. Затова предпочитали да пият ядково мляко, а детето дори наричало кравето „странно”, защото много рядко го виждал в дома си.  

4 Коментара

ха ха Хо

преди 3 години

Тази новинка напаво ми "осмисли''лежерния неделен следобед.

Коментирай

До автора

преди 3 години

Човече, ти да не си слънчасал? Ей, така, от любопитство питам, не че нещо злобея или се подигравам!

Коментирай

пинки

преди 3 години

ЕЙ ИДИОТИ И ТЪПАНАРИ . СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ И ПРОСТОТИИ ЗА РАЙНА КАРАЯНЕВА . ТЯ НИЩО НЕ ВИ Е НАПРАВИЛА , ЧЕ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ЗА НЕЯ. АКО МОЖЕ

Коментирай

...

преди 3 години

Доста тъпо парче е, зарязала такъв красив съпруг заради този бездарен фъфляк и грозник на снимката.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.