Гаджето на Башар Рахал се тъпче в Турция

https://hotarena.net/az-jenata/gadjeto-na-bashar-rahal-se-tapche-v-turciia HotArena.net
Гаджето на Башар Рахал се тъпче в Турция

Половинката на Башар Рахал – Райна Караянева, не спира да тормози феновете си в социалните мрежи, като им показва пищните софри, на които се храни. Тя е изключително стройна и фина, но снимките, които показва, са основно край отрупани маси, огъващи се под тежестта на засукани манджи.

Бившата манекенка обикаля света заедно с любимия си, за да пробва всевъзможни ястия. Последното за момента място, на чиято кухня се е наслаждавала, е Турция. „Тук си похапваме пържени картофки с трюфел и пица с трюфел и изобщо подметка да е - с трюфел да е! Нали се сещате как понякога хапваш нещо и после слюноотделяш само при мисълта за него... и можеш да го ядеш всеки ден – за закуска, обяд, вечеря и междинни похапвания. Е аз съм така с тези трюфелови картофки!”, сподели Райна. После показа снимка на закуската си – софра, отрупана с хляб, мекици, яйцакашкавал, маслини, зеленчуци и плодове. Част от феновете й заплашиха, че вече няма да я следват, защото с такива снимки им разваля диетите.

3 Коментара

Лора

преди 2 години

Тя е толкова фина и нежна, че не я мисля. Нека се тъпче.

Коментирай

да

преди 2 години

...и после се крие да повръща,но това не го показва на ''феновете''си

Коментирай

до "да"

преди 2 години

Това е нейна работа и нейн избор. Правете го и вие, ако можете.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.