Гаджето на Капитонова я държи под ключ

https://hotarena.net/az-jenata/gadjeto-na-kapitonova-ia-darji-pod-kliuch HotArena.net
Гаджето на  Капитонова  я държи под ключ

Виктория Капитонова имаше големи изисквания към мъжа до себе си, докато снимаха „Ергенът”, но след снимките си е намерила майстора, научи „Уикенд”. Гаджето на рускинята не само че бил стиснат, а бил и ужасно ревнив. Той не я пускал никъде сама, държал я вкъщи под ключ и искал да му се отчита за всеки телефонен разговор и чат, който провежда.

 

Амбициозната рускиня стана любимка на родните тв зрители, след като в национален ефир обяви, че иска от мъжа до себе си да й купи Ролекс и това е само едно от многобройните изисквания към бъдещата й половинка. След като снимките на „Ергенът” са приключили и тя се е завърнала в България, явно е започнала усилено издирване на подходящ кандидат, тъй като е наясно, че хубавият Виктор Стоянов не подарява Ролекси на жените до себе си. Но в търсенето си Капитонова е ударила на камък, твърдят запознати. Тя не само че не е успяла да намери щедър мъж, но попаднала на един от най-стиснатите, известен в светските среди като Дидо Културиста. Понеже бил наясно, че рускинята лесно може да го смени, стига да излезе няколко пъти с приятелки уж за да се забавлява, той не я пускал никъде. Огромната част от времето си Виктория изкарвала в дома на гаджето си. Там имала възможност да се изявява и като изкусителка като в „Ергенът”, и като майстор-кулинарка, каквато беше преди време в „Мастършеф”. Според слуховете, Дидо е сложил проследяваща програма на телефона на жена си, за да е сигурен във всеки момент къде е тя, с кого говори, с кого и какво си пише.

Половинката на Вики много рядко я извеждал на ресторант, защото хем не искал да се охарчва излишно, хем бил наясно, че интересът към нея от страна на мъжкия пол е нараснал заради участието й в шоуто на Би Ти Ви, където всички бръмчалки си вдигат рейтинга. По нощни заведения я водел още по-рядко, а да я пусне сама извън дома му било изключено. Според запознати, дори на откриването на хотела на Дениз Хайрула преди няколко седмици той е бил с Капитонова, не се отделял от нея и я пуснал единствено когато трябвало да се снима с останалите момичета от шоуто.

Говори се, че рускинята с много уговорки успявала да измоли от Дидо да плати ваканции в чужбина, където обаче той не й давал никакви пари. В Дубай например Вики обикаляла бутиците, но се прибрала с празни торби. След това пускала в социалните мрежи теми със заглавия от типа на „Умен шопинг” – как да пазаруваш, без да се охарчиш.

14 Коментара

Миро селския

преди 1 година

ще и се изсера в устата на тая руска курва а на дъртия спонсор ще му пръсна розата

Коментирай

Ива

преди 1 година

Тя е от 3 години с него горката и вс есе надява на някакъв лукс, ама уви

Коментирай

Стереотип

преди 1 година

Рускините и украинките са готови на всичко да се измъкнат от родината си. ВСИЧКО!

Коментирай

hhhhhhh

преди 1 година

Пак ли ще въртите снимката от бг-мамма? Какво стана - плати си чичото да не го показвате, ама само за седмица, и се ослушва да преведе отново парички ли? Голям спонсор - няма що. Кредитен богаташ.

Коментирай

е

преди 1 година

А какви мечти имаше написани на листа хартия написани в предаването. Трябва да знае обаче, че те не могат да и се случат с българин и в България. Ще си загуби времето и младостта в мечти, ако продължава в същия розов балон от филмите да живее.

Коментирай

Цвети

преди 1 година

Точно така Дидо, за това заслужава тая гадна рускиня, материали стока очите и играят като лисица, но добър майстор си е намерила и дръж кайшката до последна дупка да е стегната.

Коментирай

Тото

преди 1 година

Щом е с този кон Дидо да не се окаже джендърче. Тази гнусна колхозничка само пиян казак с астрахан може да я качва или еднок Индиец (те нападат всичко).

Коментирай

ДГД

преди 1 година

Не могат да се случат, само във Вашата глава. Всеки е кадърен където и да се намира. Само мекотелите бягат в чужбина на пометеното и посланото.

Коментирай

Капитонова

преди 1 година

мъжа ми има толкова много пари че може да ви купи всичките!!

Коментирай

е

преди 1 година

В България всички "кадърни" са обикновени проститутки без значение от пола!

Коментирай

ха ха

преди 1 година

Какви глупости драскате само.Станала ''любимка''на публиката ама друг път.Нарастнал '' интерес'' от други мъже,ама друг път.Няма толкова луди да и задоволяват алчността.Тази от 100км и личи,че е фригидна и асексуална. Всичко при нея е само поза,само театър срещу някой подарък.

Коментирай

Боян

преди 1 година

Тази гад задължително трябва да е под ключ... непрестанно!!! Навън е опасна за околните! Затова на синджир... и да си джафка в къщи колкото си иска...мастия долна.

Коментирай

ГРИЗАЧОНОВА ХАМСТЕРОНОВНАЯ

преди 1 година

да ти купи малко талаш и една въртележка и не6то да 4е6и6 сапките

Коментирай

.......

преди 1 година

Няма кой да му я вземе, да диша спокойно

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.