Гаджето на Петя Дикова лапа 3 бона заплата от Гала

1505
04 Ноември 2018, 14:00


Гаджето на Петя Дикова прибира апетитен хонорар от предаването „На кафе”, научи „Уикенд” от хора в Нова тв. Поетът Илиян Любомиров се разписвал срещу 3 бона на месец като ко-водещ на Гала.

Майсторът на еротичната поезия, за когото се твърди, че имал опит и в немската порно индустрия, се хвалел, че откакто работи в „На кафе”, е решил финансовите си проблеми. Той не можел да се нарадва, че печели двойно повече от редови репортер в телевизията със сладки приказки и без никакви усилия, освен да стане от леглото и да отиде в Нова хан. Приятелката на Илиян – Петя Дикова, взимала горе-долу същата заплата в Би Ти Ви, и то след като години наред е градила име, за да ѝ я дадат. Само до преди няколко месеца поетът разчитал на любимата си, за да го издържа. С това вбесявал своя тъст Сашо Диков, който го смятал за използвач. Сега обаче проблемът бил решен.

Според запознати, Илиян дължал своя кариерен и финансов успех основно на тъща си Аня Пенчева. Именно актрисата го препоръчала за мястото в „На кафе”, използвайки, че от години е в близки отношения с Гала. „Ако не беше Аня, никой нямаше да се сети за Илиян”, смятат в Нова. Говори се, че там никой не обичал 28-годишния Любомиров. Смятали го за подмазвач заради неистовите усилия, които полага да се хареса на всички. Освен това за екипа било ясно, че е в „На кафе” не по заслуги, а заради връзката си с Петя, която също като майка си поддържала близки отношения с Гала.

Говори се, че е Илиян се е бетонирал на мястото си в „На кафе”, защото успял да стане любимец на основната водеща. За разлика от другия мъж в екипа – Юлиян Константинов, който непрекъснато се конфронтира с Гала, Любомиров я поддържал във всичко и с това спечелил благоволението ѝ. На зрителите прави впечатление, че откакто води с други хора, Гала изглежда напрегната и нервна в ефир. Настроението ѝ обаче рязко се подобрява, щом Илиян вземе думата. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени