Гала крещи след ефир: Не искам Ева Веселинова в „На кафе”!

https://hotarena.net/laifstail/gala-kreshti-sled-efir-ne-iskam-eva-veselinova-v-na-kafe HotArena.net
Гала крещи след ефир:  Не искам Ева Веселинова в „На кафе”!
Напрежението в предаването „На кафе” може да се реже с нож дни преди лятната ваканция на екипа. От юли Гала разпуска хората си, а според слуховете, с една от колежките се надява никога повече да не се види. Това е „господарката на ефира” Ева Веселинова, научи HotArena.

В Нова телевизия отдавна се клюкарства, че Гала недолюбва своята „панелистка” Ева. В последните дни обаче тя трудно прикрива антипатията си дори в ефир. Във вторник напрежението изби в спор дали за Веселинова е важно чуждото мнение. По-младата блондинка обяви, че пет пари не дава какво мислят другите за нея. Докато Гала, подкрепяна от най-големия си фен – Юлиан Константинов, се наостри срещу нея, че лъже. Очевидната антипатия, насочена срещу господарката на ефира, не остана скрита за зрителите. Те отдавна са забелязали, че Гала и Ева приличат на два остри камъка, които трудно мелят брашно заедно. Но този път неприязънта на основната водеща към по-младата колежка изби с пълна сила.

Според клюката, след ефир Гала е била като буреносен облак. На Ева не обелила и дума, подминавайки я като част от мебелировката. А пред по-близките си колеги се разкрещяла, че не иска Веселинова в екипа си наесен. Звездата на Нова тв отдавна се опитвала да я изрита от ефира си, но рейтингът на Ева бил достатъчно висок, за да ѝ гарантира място на екран, пише Уикенд.

Проблемът между Гала и Ева далеч не се заключвал до спора дали някоя от тях се интересува от чуждото мнение. Гала изключително много се дразнела от амбициите на своята колежка, а още повече – от самочувствието ѝ, което в никакъв случай не е без покритие. От всички, които са били спрягани през годините като евентуални наследници на блондинката от Плевен, Веселинова има най-големи шансове да я засенчи. В социалните мрежи например тя има повече последователи дори от звезда като Владо Карамазов. Това дразнело Гала изключително много на фона на собствения ѝ рейтинг, който непрекъснато пада. В същото време профилите на Ева преливат от рекламни фотографии, за които тя прибира апетитни хонорари. Сред клиентите ѝ са българска модна марка, туроператорска агенция, издателство, магазин за козметика, фитнес зала и др. Докато Гала рекламира единствено собствения си козметичен продукт, за който се говори, че не се продава добре. Това вбесявало основната водеща на „на кафе”.

Притеснението на Гала не идвало от страхове, че Ева може да я измести като основна водеща на „На кафе”, твърдят запознати. Звездата била сигурна, че докато предаването съществува, именно тя ще е негова водеща. Но ревнувала и завиждала на младостта и амбицията на колежката си. Нахаканата Ева толкова много я дразнела, че Гала не искала да я вижда в студиото си след края на лятото и смятала да отнесе това свое нежелание до най-високо ниво в телевизията. За нейно съжаление обаче, най-вероятно ще ѝ се налага да продължава да дели ефир с Веселинова поне докато за по-младата блондинка не се намери друго шоу, в което да блести. 

13 Коментара

Пипи

преди 3 години

Ама вие сериозно ли виждате висок рейтинг на това недоразумение Ева Веселинова? На базата на какво е отчетен- пъчене,крякане или откровенни глупости в ефир?

Коментирай

Надя

преди 3 години

За да има някакво предаване значение има рейтинга на цялото такова. Ева Веселинова не е в частност лицето на „ На кафе” Аз не го гледам,но” за всеки влак си има пътници.” Ева Веселинова не може да се изкаже интелегентно, ерудирано защото тя самата има исказ на ниво обща култура. Ако има подготвен текст може да поразмести по някоя дума за ефект и толкова може. Но.......по български маниер ще победи не умния,а протежирания .

Коментирай

H

преди 3 години

Che gala i drugite napadat tazi Eva e iasno no tazi statia prilicha na poruchana ot eva ili niakoi nein blizuk zashtoto ne e bez pokritie che ne e haresvana. Ne e erudirana, ne moje da vurje edno izrechenie pravilno bez da oburka chlen ili vreme ot pritesnenie, ne i teche misulta, prerazkazva kakvo e chela v internet ne neino mnenieni pl ne moje da si izkaje misulta. Oblizha se kato demode lelka a e v triisette, niama nein stil i vkus. Abe osvennhubavoto lice, ne e i teresna za ekran.

Коментирай

>>>>

преди 3 години

Самоуважавай се,пиши на кирилица.

Коментирай

бееее,

преди 3 години

Целият гълъбарник на Гълъбинка няма рейтинг.Мина времето на този формат.Няма кой да седне да си губи времето с тези изтрещелници.

Коментирай

Ева е ПРОСТА и глупава.....”умна” е обида за тая амеба...

преди 3 години

Ева може да има рейтинг само ако води по МЛЕЧНИ ЖЛЕЗИ ........ тя и затова е там в “на кафе”. Не го гледам, тва елементарно същество е с интелектуален капацитете на глист ..... Я някой да каже с кой спи Евка....

Коментирай

Xaxaxax

преди 3 години

Братът на Маги Халваджиян с него спеше...сега не знам дали е с него...

Коментирай

Дф

преди 3 години

И Гала да я няма на есен заедно с целия си антураж.1..Банда -манда ли е каква е нооо едно правилно изречение не може да сглоби.2.тази Ева ...много тъпо и завистливо същество,3 .Юлиян ,тоя голям какаванин седнал да нищи цял ден клюките,Юлиии я се дръж мъжката.4.писателя (не му знам името)нооо е женен за Пипи (писарче ,престани в ефир да ни обясняваш коя е жена ти баба ти дядо ти и т.н) Да не казваме до вчера коя баба чу..ше. 5.Патрашкова ... там нямам забележка :):):):).

Коментирай

s

преди 3 години

Ако почнат да канят интересни гости може и да се върне интереса към На Кафе. Но с това плямпане 5 човека един върху друг - супер изнервящо. Аз не ги гледам затова. То това е 90% цялото предаване + 3 едноминутни репортажа и един скучен гост. Ами няма как да ни е интересно.

Коментирай

s

преди 3 години

Само да добавя, че съм в Америка, и въпреки това следя (следях) какво става в На Кафе и дали си струва да се гледа. Имаме всички бг канали на тв. Вече все по-рядко пускам На кафе защото няма никакво развитие или да речем някакъв сеир от време на време. Скука и кудкудякане.

Коментирай

:))

преди 3 години

Чакайте интересни гости,ама друг път.Там се изредиха преди време всички чалгарки,плейЛейки,всички участвали в техтите "риалити"формати,всички шуробаджанаци на предаването омръзнали на всички.Нищо ново не могат да поднесат за да задържат интерес.Във времето на интернет всеки сам си намира което е интересно за него,а не гълъбарника да ти набутва кое им харесва на тях.

Коментирай

ми,

преди 3 години

Цялото предаване е от свои за свои,за да получават заплати.Нищо друго.

Коментирай

s

преди 3 години

Да де, "изредиха се, преди време". Сега е скука откъм гости.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.