Гала не сваля златен тоалет

https://hotarena.net/az-jenata/gala-ne-svalia-zlaten-toalet HotArena.net
Гала не сваля златен тоалет

Гала си има любим тоалет, който облича вече няколко пъти от януари насам. Блондинката първо позира с блестящата визия, която изглежда е в две части, в студиото на предаването „На кафе”.

 

После феновете й я видяха на снежен фон в Боровец, където водещата бе с мъжа си Стефан за рождения си ден на 13 февруари.

 

Тази седмица Гала се премени със златния тоалет вкъщи, за да покани почитатели в инстаграм да участват в играта с награди на марка просеко.

 

Златният тоалет на Гала е интересен, макар че за някои си е смело решение, тъй като е доста блестящ. На водещата обаче й отива, категорични са почитатели, пише „Уикенд“.

4 Коментара

Фен

преди 3 години

Много й отива

Коментирай

ха-ха

преди 3 години

Гала толкова е погрозняла вече.В На кафе изглежда като Баба Яга-от грима ли ,от възрастта ли,не знам,ама е страшна?С тези малките свити очички,с невероятногрозното за нея червило,с острото странно лице-плаши децата ми!

Коментирай

Алкохоличката Галя

преди 3 години

Тая алкохоличка ли е, пак снимките с чашите, побъркахте се тотално. Всичките кво са се заснимали с чаши ? Неадекватни са , а пък журналята само тези снимки ползват, тези други снимки нямат ли ? Откачалки отвсякъде

Коментирай

ами,

преди 3 години

Старее като травестит,Патрашката е същата.Някой люде не разбират,че вече не са за екран.Заинатяват се но отнасят само подигравки,а една шепа хора ги "величаят" лицемерно за да се присмиват зад гърба им.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.