Гала остава без „На кафе”?

https://hotarena.net/az-jenata/gala-ostava-bez-na-kafe HotArena.net
Гала остава без „На кафе”?

Под заплаха от закриване е сутрешното токшоу на Гала „На кафе”. Заради пандемията екипът на предаването бе намален до минимум, а според слуховете, много е възможно от есента проектът изцяло да бъде прекратен, научи HotArena.


През юли шоуто излиза във ваканция, но не е сигурно, дали ще се завърне през есента. Тази годината отпуската на водещата започва по-рано заради пандемията, а съдбата на любимото й предаване е под сериозен въпрос.


Хора от екипа разкриват, че съкращенията вече са започнали, а една от първите, които трябваше да си тръгнат, бе стилистката Кремена Халваджиян. Заради свития бюджет и ниските рейтинги, от телевизията обмислят сериозно, дали на есен да не го заменят с друг тв проект, пише \"Минаха години\".


Дори и шоуто да има нов сезон, то екипът ще е променен, а лицата в него сведени до минимум.

Сега плевенчанката трепери за мястото си, особено след като веднъж преживя подобно нещо. През юли 2005 година шоуто й слезе от ефир за цели четири години и през февруари 2009 се завърна.


Оттогава, вече 11 години Гала е несменяема в ефира на „На кафе”. Тв водещата признава, че дните след уволнението са били най-трудни за нея. Тогава се тормозела от безпаричие и липсата на смисъл да продължи напред.


Днес финансови трудности не я застрашават, но със сигурност е възможно отново да се депресира, ако бъде принудена да си остане у дома по-дълго време.
 

6 Коментара

...

преди 3 години

Във времето на интернет никой не гледа тези тъпотии.

Коментирай

А дано, безмислен СИТКОМ...

преди 3 години

Точене на пари за ГЛУПАВИ предавания за НАШТЕ хора.... Галина и цялата и рода / приятелки издоиха това предаване...само щерка и не се е появила да води....ама току виж и нея изтъпанили да вдигнат рейтинга... Останалите “водещи”.....и те донатикаха “ на кафе” в дупката.... Айде да си ходят, по живо, по здраво.....амин

Коментирай

да

преди 3 години

Абсолютно точно.И от там минаха за безсмислени "интервюта" всички убитаци от Брадъра,и други риалити марионетки, чалгаропитеците, плейЛейките у държавата.Де що има простафели у нас -при Гълъбинка и Минетка Райкова -реклама на простотията и пошлостта.

Коментирай

Де тоя Господ...

преди 3 години

Отдавна и е време ''да бега''- никой не гледа това глупаво и отдавна изтъркано предаване! Време е за нещо по-свежо! А и тя си е напълнила гушата през всичките тези години- стига и толкоз!!!

Коментирай

selest

преди 3 години

Време и е вече на Гала да се пенсионира! Нагушила се е с пари за 10 поколонеия напред! При това не си мърда пръста грам, суфлират и в слушалката и дори не си дава труда да си научи сценария! Ама как няма да е в депресия такава работа дето по цял ден клюкариш и бълваш глупости и обсъждаш кой какво бил облякъл и какво бил казал еди къде си и затова да получаваш 4 цифрена заплата си е направо за депресия! Иска да лежи и да сменя тоалети по тв и да и плащат на всичко отгоре! Да не говорим колко още други привилегии ползва от арменците дето са дупе и гащи! И цялата сюрия клюкари дето модерно ги нарекоха "панела" умирам от смях като го чуя и те да се хванат и дружно да се върнат откъдето се изпълзели! Събрали се мъжки клюкарки и Патрашкова да бистрят клюки 4 часа! Айде нема нужда! Как пък нямат себеуважение да не се излагат така и да работят истинска и честна работа!!! Измет!

Коментирай

Джулито

преди 3 години

Напълно безсмислено предаване е!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.