Гала прости на Никол Станкулова: Може да се случи на всеки

https://hotarena.net/az-jenata/gala-prosti-na-nikol-stankulova-moje-da-se-sluchi-na-vseki HotArena.net
Гала прости на Никол Станкулова: Може да се случи на всеки

„Не съм се обидила на Никол Станкулова. Аз много я харесвам и сме приятелки. В ефир на живо е възможно всеки да каже нещо, без да иска да обиди другия, но това е нормално“, коментира в нета водещата на „На кафе“ гафа, който се случи в края на миналата седмица.

 

Тогава в коментар за лагерите на смъртта по времето на Хитлер ексмоделката се изцепи, че този момент от историята й много интересен. „Има някаква мистика в него. По-различно е, вие не го усещате така, Гала, защото сте го преживели“, каза Станкулова, а блондинката се учуди.

 

„Не, аз по това време не съм живяла, Никол, не съм го преживяла, родена съм 1967 г.“, обясни водещата. Никол се опита да замаже положението, но, уви, само предизвика смях у останалите, пише „България Днес“.

 

12 Коментара

??

преди 3 години

Няма защо да се обижда на някой който преди да каже нещо "мъдро" не може малко да помисли. Николчето,твърдо ,задължително да се придържа към сценария.Гала е щастлива ,че е "блеснала" пред посредствената Станкулова. И най-важното е не. че не си била родена тогава,а истинaта,че само който е бил в концлагер може да говори за ужаса и кошмара . Няма нищо мистично глупава Никол!!! Концлагер и смърт са едно общо. Не коментирайте като клюкарки сериозни,болезнени ,ужасни глави от историята.!!!

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Сетих се за една житейска история, която много пасва на дадената ситуация: Решили блондинките да развенчаят мита за тяхната глупост, събрали се на конгрес, избрали най-умната от тях и я изпратили на изпит. Явила се тя и изпитващият я пита: - Колко е 2+2? - 6. От залата се чува хор "Дайте й още един шанс, дайте й още един шанс". - Добре де, колко е 2+2? - 5. От залата се чува хор "Дайте й още един шанс, дайте й още един шанс". - Този обаче е последен. Колко е 2+2? - 4. От залата се чува хор "дайте й още един шанс, дайте й още един шанс".

Коментирай

мее

преди 3 години

Тази простовата квачка не знам как се набута в семейството на сина един от най- богатите българи??

Коментирай

АзАз

преди 3 години

Мисля, че НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, ако имат самочувствието за водеща медия в БГ, моменталически трябва да уволнят Никол Станкулова! Къде е общото между концлагерите и мистиката?! Каква е тази подигравка! И как се смееше докато говори.... Направо е срам! Срам за нея, за семейството, в което е попаднала и най- вече това е в национален ефир!!!! И как примерно Патрашкова, която се надявам да е наясно с историята, за разлика от Гала, която се вълнува на колко години е, не й направиха забележка в ефир!!!! Възмутена съм и потресена. Но и огорчена от нивото на цялата държава.

Коментирай

!!!!!

преди 3 години

Добре,ама все пак не забравяйте Цеко Минев,чието внуче роди фамозната Никол-смее ли някой да гъкне,а?Скоро и собствено предаване ще и дадат-нищо ,че е тъпа!

Коментирай

Тъпото си е тъпо, нищо че има пари

преди 3 години

Никол Станкулова е просто и доста ограничено момиче със самочувствие на красавица. Глупава е и си личи от километри, попаднала е в някакво си богато семейство, защото синчето я е домъкнал. Той ще харчи парите на тати до живот, не е нужно да е интелигентен и кадърен. Защо Никол не носи фамилията на “мъжа си”, ако наистина бяха женени, защо няма нито една снимка със семейството на Теодор? Защото не я харесват и искат, но няма как да изгонят майката на внучето им. Хитра и пресметлива е тази, качества с който в Бг се постига много. За селско момиче без акъл доста е постигнала, мечтата на всяка златотърсачка. Само ще видим докога ще я търпят. Той бившият й Ангел Градуса набързо я изрита и не искаше семейство с нея да прави. Защо ли? Защото гледа само парите тпва момиче. Теодор е гей и тя му пасва супер добре на прикритието.

Коментирай

Mar

преди 3 години

Пак яхнала метлата председателката на клуба на силно мразещите Никол Санкулова... Като в транс каканижеш: " проста, ограничена, глупава, тъпа, хитра, пресметлива,селянка, Златотърсачка,пък мъжът й, пък бившия, пък, семейството, пък парите...Айде, успокой се, те ще я изгонят, те не я искат, той геят като спре да бъде гей ще я изгони, те не са женени, тевсички ще се вразумят,те ще те послушат, справедливостта ще просъществува в твоя измислен свят където е вечна зима и мрак. Благодарим,че зърнахме озъбено то ти лице. Лицето на автентичното зло. Никол е всичко онова,което ти не си, но ти не мразиш само нея, ти мразиш всичко и всички. Тъжно зрелище, но поучително.

Коментирай

злобарка

преди 3 години

Николинке или майка и,не знам коя е председателката от блатото-далеч от висините ,в които сте вие,но прочетохте многобройните коментари в Дир ,например,нали?И там много председатели на фен клуба на Николина тъпото има!Идете и там да отговаряте-около 300-400 отговара измислете-за блатото,нищетата ,ужаса и МИСТИКАТА!

Коментирай

друга злобарка

преди 3 години

Николчето ли,бе?Що не му дават успокоителни на това момиче преди да изчете прогнозата за времето.В двете минути,които има-в едната е горе-долу спокойна,с малко некоординирани движения,но към края вече свят ми се завива да и следя немощните ръчички,за са разбера посоката на вътъра от къде ще е.За безумните роклета и блузета и кривите крачета ще замълча.Но нека погледне новата си колежка Лора и се позамисли.

Коментирай

Не хейтвам, а само казвам

преди 3 години

Николинка има над 200k последователи в инстаграм, много интересно как става това. Тя не е известна, тя е никоя нищо че била синоптичка, била във Вип брадър, била гадже на някакъв богаташ. Нека си го кажем направо, тази не е исвестна с нищо важно и съществено, нищо не е постигнала. Та защо има толкова много последователи? Веднъж се загледах е тия дето я следят и почти всички са мъже “леко мургави” Без последователи в профилите си. Тоест комплексарката Никол яко си е купувала последователи с изкуствено създадени профили. А уж била много известна и харесвана. Само майка й може да я търпи все още.

Коментирай

9999

преди 3 години

Не виждате ли, че тая Никол е тъпа като гъз и само я бутат навсякъде(сигурно заради мъжа и), иначе майка и се скъсваше да я рекламира какви гимназии завършила, ама си е тъпо парчето и точка.Бутаха я преди и някакви жалки опити да прави разни рубрики- пак беше скучна и смотана.Просто в такава дъжава живеем, че държанките не тоя и оня с пари са на преден план.И аз мисля, че такива прости златотърсачки като нея нямат място за коментатори, но ето гледайте и малоумната муцуна.Аз това предаване от години не съм го гледала, именно защото тези прости кокошки там не ми допадат, но както виждате няма оттърване от тези.Да не би и Софиянска-Божкова дето говори като бавноразвиваща се имаше качества- ами не, и на беше на този и онзи, знаем на кой.

Коментирай

кккк

преди 3 години

И тази и онова зъбато животно Малкоданска нямат място като коментатори.Набутали са ги да им намерят допълнителна работа, за да не са едни просто четящи времето некъдърнички, дето ламтят за пари и богати мъже.Само че на хората им писна да им гледат физиономиите и тъпотията на тия две некадърнички.Аз това не го гледам и няма да го гледам.Може би ако поканите интелигентни хора, които имат какво съществено да кажат ще имате повече успех.Но пък то за какво ниво можем да говрим в клюкарското предаване на Гала.Само обсъждат този и онзи и ако се наложи да се обсъди някой по-сериозен въпрос лъсва тъпотията на такива безсмислени кокошки като Никол.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.