Гала спи в креват за 10 бона в новата си къща

12 Януари 2023, 18:00


Гала и мъжът й профукали с лека ръка половин милион лева за чисто новата си вила с гледка към язовир Искър, пише Ретро. В края на декември водещата и 12 години по-младият й любим се нанесоха в имота за чудо и приказ.

Там те посрещнаха и поредицата от празници. Тв звездата отвори вратите на имението си специално за зрителите на нейното предаване, но вместо с похвали бе засипана с възмутителни коментари за разкоша , в който тъне на фона на повсеместната бедност и криза.

Блондинката не пропусна да се изфука с огромната парична инвестиция, която са направили, като спомена, че абсолютно всички мебели вътре били направени по поръчка и от най-висок клас материали. Проектите и изпълнението били на българска фирма, от която тя останала изключително доволна.

Гала пусна камерите и в спалнята. Там тя се похвали, че заедно със Стефан вече спят на умно легло, последен писък на технологичния напредък. Цената му не пада под 10 хиляди лева. Управлението на позициите на леглото става чрез бутони и гласови команди.    
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhh
преди 2 седмици
0
Колко тъжно... на 50 години да се хвалиш с мебели. Толкова празен живот. Човек ще си помисли, че поне оргзми получава от жиголото, а то... умно легло.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 2 седмици
0
Това,че спят на ''умно''легло няма да ги направи по-умни.Индийският факир Стефко улучи джакпота с баба Гълъбинка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Петърч
преди 2 седмици
0
Мили Боже, пак ли тия тюфлеци, че ако ще и на кожи от чинчила да се въргалят, кой го е еня за тая стара чанта !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени