Галена чукна 38 без парти

28 Май 2023, 10:20


Галена чукна 38 години на 21 май без пищно парти с много гости, както е обичайно за нея, а празнува само със семейството си. Певицата, която в последно време често отменяше участия по здравословни причини, обяви решението си, като сподели в инстаграм кадър с мъжа си Галин и синовете им Стефан и Александър.

Четиримата позират до мощен мотор на бляскавия фона на стълбище и огромен полилей, но от коментара на звездата не стана ясно дали обстановката е от просторната къща, която с Галин построиха за семейството си в покрайнините на Велико Търново.

„Тази година избрах да празнувам само с най-важните хора в живота ми — моето прекрасно семейство. Тяхната любов и подкрепа са мелодията на моето съществуване. Като добавя и вашите, не мога да се сетя за нещо, което да ми липсва. Мога само да кажа едно голямо благодаря. Години, любови и чаши вино не се броят. Затова наздраве, аз ще пия за любовта”, сподели Галена.

Хитовата певица действително не може да се оплаче от липса на внимание и обич. Колегите й се втурнаха да я поздравяват. Феновете й, които я боготворят, също. Тъкмо, заради любовта си към нея, почитателите й винаги се тревожат, когато се заговори, че Галена е отслабнала драстично с инжекции за диабетици или че е отменила поредна изява, заради неразположение в резултат от нестандартната си диета. Певицата засега не е коментирала тези слухове.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени