Галена: Не аз потърсих Филип Плейн за клип, а той мен! Имала ли е връзка с Фики и какво отговори на Азис за нискокачествените песни със скъпи видеа? ВИЖ ТУК

https://hotarena.net/laifstail/galena-ne-az-potarsih-filip-plein-za-klip-a-toi-men-imala-li-e-vrazka-s-fiki-i-kakvo-otgovori-na-azis-za-niskokachestvenite-pesni-sas-skapi-videa-vij-tuk HotArena.net
Галена: Не аз потърсих Филип Плейн за клип, а той мен! Имала ли е връзка с Фики и какво отговори на Азис за нискокачествените песни със скъпи видеа? ВИЖ ТУК

Клипът на Галена към новия й хит „The Bo$$” предизвика същински фурор и породи множество спекулации. Певицата отговаря в интервю за сп. „LoveStyle” кое от всичко, което се изписа, е вярно и кое - преувеличено, видя HotArena.

 

Най-напред започна с това, че целта на всяка една нейна песен е слушателите й да се припознаят в нея. В случая тя не определя себе си като бос, а това просто е лирическият герой. Напук на всички мислещи, че тя се е бутала на Филип Плейн, Галка разкрива, че е дошъл моментът, в който са започнали нея да я търсят, защото оценяват тандемът им с Добромир Киряков.

 

Филип Плейн – България“ в лицето на Милена Ибишева ни потърси, за да направим този съвместен проект заедно“, разказва топ пайнерката. Разкрива, че за да се включи самият Плейн, първо е трябвало да прослуша парчето. Харесал го е на първо слушане, а след като излезе и клипът, от „Филип Плейн – Италия“ са написали „Amazing!”, в превод – „Удивително!“.

 

Имахме лична покана да присъстваме на партито на Филип Плейн и кадрите са заснети със съгласието на дизайнера с нашата камера“, обяснява още Галена.

 

Разкрива, че е снимала по улиците по време на филмовия фестивал в Кан. Тогава едно червено ферари паркирало пред пешеходна пътека и е стояло няколко минути, за да бъде снимано във видеото, с което предизвикало задръстване.

 

Изпълнителката заяви, че никога на никого не е казвала колко струват клиповете й и доста често се носят слухове, че пръска луди пари за видеа. Тя поясни, че никога не харчи повече отколкото изкарва и че цени парите, защото знаят как се изкарват.

 

Относно скъпите дрехи от „The Bo$$” – те са от зимната колекция на Плейн, която официално още не е излязла. Едно от палатата, с които е заснета, е на стойност 50 000 евро, но то не е нейно.

 

В отговор на Азис, че изпълнителите правят скъпи видеоверсии, за да компенсират нискокачествени песни, Галена отсече, че не подкрепя изобщо тази теза. „Смятам, че човек, когато уважава работата и феновете си, не трябва да им предлага нещо, което не е качествено. Самата аз имам най-евтиния клип в попфолка и най-големия хит за времето си – това е „Тихо ми пази“. Но въпросът не е дали видеото е скъпо, или евтино, важни са идеята и посланието, които носи“.

 

Сподели, че от колежките й Кали и Камелия са я поздравили за проекта. Опроверга слуховете, че е имала връзка с Фики и че Преслава я е изпортила на Галин. И певицата пита: В противен случай щях ли да приема да бъда кума на сватбата му и Галин да е съгласен с това? С колегата си имат професионални отношения и дори наскоро са снимали клип към тяхна обща балада. Темата за Преслава не желае повече да я коментира.

 

В семеен план Галена е щастлива с двете си деца и мъжа си. Отново изтъкна, че Галин много й помага в грижите за децата, докато тя лавира между майчинството и професията.

 

 

14 Коментара

преди 6 години

Певица и чалгаджийка са различни неща.

Коментирай

Аз

преди 6 години

Ф.плейн е НИКОЙ в модата, дори в Гугъл има статии, доказващи го, но родните чалгаджийки се търпят за него. В света на модата, ако снимаш за него, оставаш без работа и излизаш в пенсия. Кичът е неговото мото, но това всеки може да го прочете.

Коментирай

ФИЛИП ПЛАЙН!

преди 6 години

СЕЛЯНИ БЪЛГАРСКИ ИЗКАРАЛИ ПО НЯКОЙ ЛЕВ ИЛИ ОТКРАДНАЛИ ПО-СКОРО... КАЗВА СА ФИЛИП ПЛАЙН!!!!!!!! А НЕ ФИЛИ ПЛЕЙН!!!!! УЧЕТЕ МАЛКО ЕЗИЦИ,ДА ВИ ЕБА У СЕЛЯЦИТЕ ЗАЛУХАВИ!!!

Коментирай

истина

преди 6 години

между А И Е Е ПРОИЗНОШЕНИРТО, КОЕТО НА БГ Е ПЛЕЙН , КАКТО И МН ДР ДУМИ НА БГ НЕ СЕ ПРОИЗНАСЯТ КАКТО ЗВУЧАТ НА АНГЛИСЙСКИ . с тая 3ка дето имаш по английски по добре се скрий

Коментирай

да

преди 6 години

плейнъра пак е с ново гадже :D

Коментирай

Deutsch

преди 6 години

Филип Плайн трябва да се произнася.Германец е, роден в Мюнхен, на немски език ei се чете ай, като klein, което означава малък, чете се клайн.

Коментирай

истина

преди 6 години

Точно на немски е между А и Е, по-скоро дори на английски е Плайн, проверете тоя гогъл транслейт бе хора, а и както казах вече , няма значение как се произнася LOUIS VUITTON или CIRAGAN PALACE , на български се произнася по различен начин, според превода, не според това дали можем да го повторим на чуждия език. То и MICHAEL Е МАЙКЪЛ , НО НЯКОИ ГО ПРОИЗНАСЯТ МИШЕЛ. А и какво значение има , явно истините са повече от една. Който както иска да си го говори и пише, по важно е , събеседнима му да разбира за какво иде реч.

Коментирай

Вики

преди 6 години

Ами песента е супер ама тоя Филип Плейн ли е Плайн ли е него знам точно,какво толкова му харесват с тея кичозни да не кажа направо цигански дрехи и аксесоари накичени до безобразие. И наще "звезди" се фукат.хахаха

Коментирай

до ИСТИНАТА

преди 6 години

ЗАЛУХАВИ ХОРА..ПО ТАЗИ ЛОГИКА... ТРЯБВА ДА КАЗВАМЕ ЛАМБОРДЖИНИ...А ТО СЕ ЧЕТЕ ЛАМБОРГИНИ!!! ИЛИ ДЕТСКАТА МАРКА У НАС СЕ КАЗВА ЧИКО...А ПРАВИЛНО Е КИККО!!! УЧЕТЕ БЕ,СТИГА СТЕ БЯГАЛИ ОТ ЧАСОВЕТЕ И СТЕ ПУШИЛИ ЦИГАРИ!

Коментирай

мхм

преди 6 години

бреййй, каква е слабичка и фина, а защо по участия е с 15-20 кг отгоре?

Коментирай

аз

преди 6 години

Перефктно си изглежда! Но направо се чудя на упоритостта, с която медиите не спират да й врат в лицето Преслава та Преслава! По-досадни от конски мухи братче! Какво още искат да каже! Вечегодини все едно и също! Все човъркат, все чоплят и после все заглавието на статията за Галена все трябва да е препратка към Преслава, сякаш едва ли не около Преслава е станала известна и на нея дължи нещо или пък кариерата си. Защо не спрат вече да правят реклама на тази залязла певица все на гърба на Галена. Всеки път щом Галена има нов проект и отиде някъде да говори за него, все накая се оказва, че най ги вълнува темата Преслава. Ай сиктир вече! То вече всичко се каза, отдавна Галена повтаря все едно и също, няма нищо ново, ама те все търкат там да излезе нещо и после се започват статии от всяка дума и свободни интерпретации. Хубаво ги е отрязала.

Коментирай

аз

преди 6 години

Че другите дизайнери какви пък толкова дрехи правят ? С нещо са по-хубави ли? Неговите поне си личат кои са мъжки и кои женски, не като другите дизайнери, които вече всички масово правят някаква андрогинно-клошарска мода и не можеш да им различиш моделите кои са мъже, кои жени - всичките прегърбени, прегладнели, бледи като зомбита, с тъмните кръгове под очите.. Добре че мъжете са с малко по-широки рамене принципно, че с нещо се отличават. Иначе...

Коментирай

seloo

преди 5 години

seljandurkooo tapa, izmii si wonjashtata putka parwo ma, spermojadko..

Коментирай

preslava

преди 5 години

preslava e gnusna krawarka , s mnogo losha higiena... hodeshta zaraza e tazi selska prachka

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.