Галена откровено за завръщането си на сцената, за Филип Плейн, защо не се определя като чалгаджийка и защо намалява участията си + още...

https://hotarena.net/laifstail/galena-otkroveno-za-zavrashtaneto-si-na-scenata-za-filip-plein-zashto-ne-se-opredelia-kato-chalgadjiika-i-zashto-namaliava-uchastiiata-si-oshte HotArena.net
Галена откровено за завръщането си на сцената, за Филип Плейн, защо не се определя като чалгаджийка и защо намалява участията си + още...
В интервю за „ШОУ“ фолк дивата Галена разказва за завръщането си на сцената след раждането на втория й син. Колко дълго е подготвяла последния си проект и как се стигна до идеята да снима в Кан – във вилата на Филип Плейн, където присъстват толкова световни величия.

„С песните „#МамаУраган” и „Moro mou” не се усети липсата ми. Макар че на мен адски много ми липсваше контактът с публиката, участията... Но имах нужда и малко да си почина, а и моментът беше деликатен. Заслужаваше си своето внимание и почивка“, споделя Галена.

„А за проекта „The bo$$” не сме го подготвяли чак толкова дълго с моя екип, по-скоро на организаторите от Филип Плейн им изискваше повече време. Те направиха цялата организация по клипа – пътуване, покани и т.н. Този проект е изяло по покана на представителството на Филип Плейн в България в лицето на Милена Ибишева към мен и моя стилист Добромир Киряков. Радвам се, че имах възможността да се докосна до тях“.

На хейтърите, които обвиниха певицата че е снимала на въпросното парти без разрешение Галена отговаря:

„Дали Филип Плейн щеше да си качи снимка в Инстаграм, ако не са ми позволили да ползвам кадрите?! Не знам дали е имало такъв казус, но този проект е изцяло по покана на неговия екип от България. Ние бяхме просто изпълнители на проекта. Виж, дрехите не са мои. Идеята на клипа е да представи следващата колекция на Плейн. За тази цел ми бяха предоставени всички дрехи, които все още не са пуснати във продажба. Всички знаем, че Филип Плейн е висок клас бранд и е нормално да бъдат скъпи. Само едно от палтата беше над 50 000 евро\".

Галена се определя като хамелеон, що се отнася до музикалните проекти.

„Винаги се стремя да правя различни проекти – и като клипове, и като звучене на музиката. Все по-малко хората консумират музика от телевизията, търсят си песните в Интернет. Имаше период, в който се дразних, но сега въобще. Не се слагам в кутийка на попфолк изпълнител, защото съм различна, хамелеон“, обобщава звездата.

Галена отрича и слуховете, че слиза от сцената.

„Защо да се отказвам от кариерата си?! Обичам да пея, обичам това, което правя! Бих се отказала, ако не се чувствам на мястото си и не съм удовлетворена, или съм в депресия, недай си боже. Моето призвание е да пея. Винаги съм искала да правя това и не смятам да се отказвам. Моето семейство ме подкрепя и нямам никакви основания да го правя на този етап. Може би ще намаля участията от септември, но не защото съм изморена, просто и моите момчета имат нужда от майка. Ще се опитам да балансирам нещата и всички са да доволни“, издава певицата.

11 Коментара

Роро

преди 6 години

Таз кака като копие но Пресито.

Коментирай

Малко с фотошопито е прекалила

преди 6 години

на живо няма прилика :D

Коментирай

e

преди 6 години

buldogf

Коментирай

Теодор

преди 6 години

И за 200 000 евро да де дадена дреха, когато се носи от представители на населени места с под 1 000 жители, тоест селски тип, изглежда като евтин парцал! Ама те си се събират и си отиват един до друг :)

Коментирай

соон

преди 6 години

пробита кофа

Коментирай

фдвф

преди 6 години

голяма капацуна и чело, ама празни

Коментирай

gnilo

преди 6 години

nema takav mindil

Коментирай

090

преди 6 години

освен фотошоп, лъха на суджук и чалга...

Коментирай

galka

преди 6 години

LAPA GI PO DVA

Коментирай

вана

преди 6 години

оф, че противна чалгаджийка

Коментирай

hmm

преди 5 години

ot koga tozi izrisuwan pederast tragna po jeni???? potresen sam!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.