Галена със специална изненада от Галин за РД

https://hotarena.net/az-jenata/galena-sas-specialna-iznenada-ot-galin-za-rd HotArena.net
Галена със специална изненада от Галин за РД
Галена имаше по-различен рожден ден. Фолкдивата празнува 35 години на 21 май с изненада от мъжа си Галин и с двамата си синове, узна HotArena.


Пайнерката, която наскоро представи хита „100 живота”, призна, че се е зарадвала във фейсбук профила си, където сподели снимки от скромното парти. И все пак, малко по-рано, Галена отново припомни тъгата си, че не ходи по участия и не се среща с почитателите си.


„Свикнала съм да се чувствам по друг начин по това време на годината. Моят празник винаги е бил част от едни по-специални поводи през май. Няма да скрия, че това ми липсва! Ще използвам правото си на желание днес и ще си пожелая да сме здрави, да сме търпеливи и скоро да бъдем отново заедно! Щастлива съм! Заради вас!”, сподели Галена, малко след като почитатели я сюрпризираха с клипче, в което отправиха благопожеланията си.


Галена не може да свикне с карантината, макар че вече я приема по-леко. В началото фолкдивата изпаднала в мрачни емоционални състояния. Рязката промяна в ежедневието й я сварила неподготвена. Вече години наред тя бе свикнала да следва стриктен план в натовареното си ежедневие. Хитовата пайнерка реди по месеци стратегията си кога какви песни ще запише, кога ще снима клипове и кога ще ги представи на почитателите си. Междувременно, пътуваше постоянно у нас и в чужбина. Като един от топ изпълнителите в каталога на „Пайнер”, певицата едва успяваше да приеме всички покани за участия и бе свикнала с недоспиването и динамичния начин на живот. А през май Галена по традиция е и сред най-желаните певици по купони  по повод баловете, но не и тази година, за което намекна и самата тя. Вече седмици наред певицата си стои вкъщи.


Първоначално певицата леко се паникьосала и намерила спокойствие в готвенето. По цял ден изпробвала различни рецепти, с които радвала синовете и мъжа си. След като й омръзнало да е кулинар, Галена се захванала с интериорния дизайн на просторната къща, която с Галин строиха дълго време. До преди карантината, тя все не намираше свободно време, в което да изпипа детайлите по обзавеждането. Затова певицата реши да се възползва от карантината, заради която се задържа вкъщи, както всички, и се втурна в избиране на покъщнина. А и новото занимание й подейства релаксиращо.


Все пак Галена не издържа дълго и с това амплоа. Хитовата певица бе сред малкото, които инвестираха в нов клип по време на извънредното положение.


Певицата пусна „100 живота”, като във видеото участва актьорът Иво Аръков, и събра овациите на почитателите си. Е, скоро едва ли ще може да изпълнява този хит по участия, но пък я загрява близкия контакт с феновете, които продължават да коментират в интернет новия й хит, пише Уикенд. 

2 Коментара

Мими

преди 3 години

Ама това не е ли Преслава?

Коментирай

бееее,

преди 3 години

И двете са щам на чалгавируса...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.