Галена се похвали: Мога да се бия, но дано не ми се налага

https://hotarena.net/laifstail/galena-se-pohvali-moga-da-se-biia-no-dano-ne-mi-se-nalaga HotArena.net
Галена се похвали: Мога да се бия, но дано не ми се налага
На нелицеприятни сцени е ставала свидетел Галена на свои участия, сподели самата тя наскоро. Хитовата пайнерка се впусна в откровения по повод бойните сцени в последния си клип „Просто шоу“, с който шокира аудиторията. Във видеото певицата напада жена в дискотека, като грабва цигарата от устата й и я забива в лявото й око. После я извлича за косата от сепарето, хвърля я и тя се удря в пилон, видя HotArena.

Следва фантастично размятане на жертвата, като агресорката я е хванала за десния крак, както и изтръгване на няколко кичура, вероятно екстеншъни. По време на някоя от хватките героинята, която се играе от Галена, е успяла и да отреже изпънатия среден пръст на жената, заради който и именно й налетя. С това феновете си обясняват началото клипа, в което Галена излиза от басейн и храни домашния си бухал с женски пръст.

Този свят, в който пренася феновете чрез клипа „Просто шоу“, не е никак чужд на Галена. „Не ми се е налагало, но дано не ми се налага, защото се видя, че имам и такива способности. Честно казано била съм свидетел на подобни женски вълнения, така че за мен това не е друг свят“, сподели певицата.

Г
алена не уточни кога и при какви обстоятелства е ставала свидетел на батални сцени, в които две жени се нахвърлят една срещу друга. Тя обаче разказа за една друга случка в кариерата й. Веднъж на нейно участие публиката била толкова скучна, че дори не се поклащала в ритъма на песните й. Всички стояли неподвижни и гледали втренчено, докато Галена се раздавала на сцената.

„Спрях песента по средата и казах: „Ако отсреща виждате това, дали ще ви е ок?“. И може би, съумях да го кажа по необиден начин и разчупих леда. Получи ми се“, сподели тя и допълни, че когато успее да вдигне публиката на крака, да накара всички да пеят и да танцуват, значи си е свършила добре работата и се чувства удовлетворена, пише \"Уикенд\". 

6 Коментара

Лупи

преди 6 години

И тебе може да те бият и сигурно ще се наложи!

Коментирай

Бай Иван

преди 6 години

Духай го курво!

Коментирай

ko ne

преди 6 години

samo za trujeni4ki i KURVI pishete

Коментирай

Хаха

преди 6 години

Тя да не е Преслава, че да се налага да я бият?

Коментирай

:D :D

преди 6 години

Ako ne spomenete Preslava losho shte vi stane sigurno nali :) Mnogo vi burka v zdraveto....

Коментирай

Хахахха

преди 6 години

Когато видя думата “бой” винаги се сещам за Преса Белото. Не е умишлено, тя просто с това е известна.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.