Галена се завръща на сцената с раздут хонорар и 9 часа садо-мазо шоу. Деси Слава ще й свири втора цигулка

https://hotarena.net/laifstail/galena-se-zavrashta-na-scenata-s-razdut-honorar-i-9-chasa-sado-mazo-shou-desi-slava-shte-i-sviri-vtora-cigulka HotArena.net
Галена се завръща на сцената с раздут хонорар и 9 часа садо-мазо шоу. Деси Слава ще й свири втора цигулка
Голи танцьорки ще подгряват шоуто на Галена, с което звездата на „Пайнер” смята да се завърне на сцената ден след като вторият й син стане на три месеца. Предвидено е това да стане в най-големия столичен клуб, а шоуто да продължи цели 9 часа и да бъде толкова скандално, че да се помни с години, научи HotArena.

Самата певица намекна с кадър от специална фотосесия, че всичко ще мине под знака на източната култура, съчетана с не много дискретна еротика с елементи на садо-мазо стилистика. Гостите ще бъдат посрещани от гейши, а един от гвоздеите в програмата ще бъде шоу с танцьорки, които по чисто голи гърди ще се грижат за настроението на присъстващите в залата. Цените за вход са почти символични, но на фона на парите, които шефът на Галена – инж. Митко Димитров, иска за билет за концертите на „Пайнер”, някой би казал, че са високи. Така или иначе, който реши да гледа шоуто й, едва ли ще остане само с един билет в ръка. Очаква се в клуба да се лее алкохол като из ведро от 11 часа вечерта, когато е стартът на купона, чак до 8 сутринта, когато се очаква да затихне и последният звук в залата.

Плътно до Галена ще се движи и новата й най-добра приятелка – колежката й Деси Слава. Звездата на „Като две капки вода” по принцип не обичала да свири втора цигулка, но в случая била съгласна предвид мащабите на събитието. Говори се, че и двете с колежката й си били надули хонорарите специално за случая.

Според слуховете, Галена поискала 8 бона без ДДС вместо обичайните 6, които взима за участие, а Деси Слава – 7 вместо 5.

Двете имат още един много близък приятел сред колегите, който обаче неизвестно защо няма да излезе на сцената същата вечер. Това е Галин. Той е един от малкото изпълнители на „Пайнер”, които преди време открито застанаха на страната на Галена във войната й с Преслава. Между другото, именно певица №1 на Добрич се очаква да се разпише в същата сграда само 6 дни преди голямата си конкурентка в „Пайнер”. Тя обаче ще излезе пред публиката с далеч по-скромно шоу. 

18 Коментара

Фори

преди 6 години

Добре, че ще участва Десислава. Така поне едната ще пее добре. Колкото до Галена - изпята песен!

Коментирай

естет

преди 6 години

Е то трябва все пак да има поне една певица, само с танцьорки и статистки няма как да мине! Галя да репетира усилено и "на есен с песен" да се запише в "Пееш или лъжеш" с тоя богат опит в симулация на пеене 100/100 ще подведе журЕто, че може да пее.

Коментирай

G

преди 6 години

Абе вие лайнари мръсни продажни анални глезльовци няма ли да напишете една статия за нашата гордост Кристиан?

Коментирай

До Фори

преди 6 години

Тази "изпята песен" няма кой да я свали вече 10 години от върха. А другата, да която говориш ще бъде нещо като подгряваща певица на Галена, която ще е звездата на вечерта. Сега схващ ли? Колкото и да злобеете свещу Галена няма как някой да й вземе таланта, хитовете и любовта на хората!

Коментирай

хъм

преди 6 години

Не е зле да уточниш за какъв талант иде реч, щото певческите й данни са доста оскъдни и скромни. Някаква препратка към вани ли е?!

Коментирай

Хиндо до предният коментиращ

преди 6 години

Друже, колкото и да се напъват да изкарват Галена някакъв капацитет, няма как да стане. Клиповете, тоалетите и визията са нагласени от професионалисти, но гласа кой да го направи качествен? Не може вечно да е на плейбек!

Коментирай

Гери

преди 6 години

Когато някой, който не може да пее изпълни така дадена песен : (сложете h) ttps://www.instagram.com/p/8SeZwtG8Nz/ , че дори сръбска звезда си я качи в профила, тогава някой ще спори дали може да пее Галена. Истината е, че Галена е толкова дрэпнала напред, че няма стигане. При нея всичко е толкова перфектно, че не може и с пръст да я пипнете. Та затова ровите в някакво клипче от преди 10 години, а най-смешното ви твърдение си остана, че не можела да пее. Точно тя, която е от малкото с музикално образование; учителка, който се гордее с нея и гостува при Слави.Галена е призната от родни и международни изпълнители. А тук Гошо и Пенка от клюкарника не я считали за пееща певица.. Няма такава пародия на "Изразявате на свободно мнение", с която се оправдават злобните индивиди тук.

Коментирай

123

преди 6 години

МъхУ й богат има заведение, в което кани певици на участия срещу тлъст хонорар, е как няма да си я слагат тук и там и да я подкрепят, какво им коства, като това им действие ще се осребри подобаващо.Интересът клати феса!

Коментирай

Гагага-га

преди 6 години

Може, може, всичко може, като имаш пАри!!Кво да прай жената, като не може да пее, а иска и тя да се цани певица?! Ще "пее" на плейбек та пушек ще се вдига!Не може всички да са сладкопойни чучулиги, кво да правят гаргите и те душа носят и на тях им се грачи гагагагага

Коментирай

gigi

преди 6 години

галена вдига много шум за нищо...хората я знаят колко фалшиво пее на живо ..но със скандали и порно тя компенсира фалшивия глас галена се подвизава като певица от пайнер но няма никакви гласови данни щом пее фалшиво значи не и е мястото на музикалния пазар да стане артистка , облича се и се съблича , сменя си визиите често , има снимки в плейбой, има си порноклип

Коментирай

baj xui

преди 6 години

ГАЛЕНА СЕ Е РАЗЧЕКНАЛА КАТО УЛИЧНИЦА..И ТОВА МИ БИЛО МАЙКА- БЕЗСРАМНИЦА...И ПАК Е ЗАЛОЖИЛА НА САТАНИНСКИТЕ СИМВОЛИ, ГАЛЕНА НЯМА СТРАХ ОТ БОГА

Коментирай

LIP SYNC му е майката

преди 6 години

Много е талантлива, спор нЕма! Много е добра милата в LIP SYNC-а, не може да й се отрече! ГолУЕм талант, голУемо чудо! Преса да са пука от яд, тръгнала да пее на живо, я да я видим мой ли един свестен LIP SYNC да изпраска, то на живо всеки може ?! LIP SYNC и плейбек му е майката, бая майсторлък се иска за тва, а Преса кво са пъчи, тоя глас си го има от Бога, друго да немаш талант и да пробийш. Е те тва си е номера на китайката................пардон на смядовката. С глас всеки може хахахахха

Коментирай

Nani

преди 6 години

Много се забавлявам с фенчетата на една залязла скелетоподобна маймуна, опс..певица. Обикалят от сайт на сайт да плюят по Галена, а не може и с пръст да я пипнат. Даже са си направили група за любивката им, в която нон стоп молят за се плюе в коментари Галена.. Такава злоба са насъбрали фенчетата на селянката Петя, че Галена мачка като валяк любимката им.

Коментирай

Жива да не бях

преди 6 години

Каза и отсече ГРАЖДАНКАТА ОТ СМЯДОВО ! хахахахаха

Коментирай

До Nani

преди 6 години

Госпожо, вие не сте Нани, а Галена. Опитвате се да се защитите, но неграмотния правопис ви издава. С каквито пари да разполагате за реклама, парцалки, скъпа козметика и още куп глезотийки, фенове ще ви бъдат само тези, на които ще платите. Всяко нещо има край и ще дойде момента, в който с нищо няма да можете да задържите вниманието на заблудените пубери!

Коментирай

Lm

преди 6 години

Galena E Bokluk

Коментирай

DIiana

преди 6 години

i prodade du6ata si na djavola

Коментирай

Хаха

преди 6 години

Сериозно ли има някой толкова тъп, че да си мисли, че на Галена й дреми какво драскате тук и ще седне да се "защитава" от анонимки мишки? :D Вие не сте добре! Бас ловя, че дори не си прави труда да прочете и два реда в подобни сайтчета, ако въобще знае,че съществуват. Егати ненармалната сган се е събрала тук! Доста ще си помечтаете за нейния живот, кариера и семейство. Уви, ще си останете само със злобата и завистта.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.