Галена засенчи Преслава! „Мама Ураган” празнува с размах и се съблече за юбилея

https://hotarena.net/laifstail/galena-zasenchi-preslava-mama-uragan-praznuva-s-razmah-i-se-sableche-za-iubileia HotArena.net
Галена засенчи Преслава! „Мама Ураган” празнува с размах и се съблече за юбилея
Галена и Преслава отбелязаха 15 години на сцена разделени, а някога бяха близки приятелки. Добричлийката и колежката й от Смядово заедно стартираха кариерите си в „Пайнер”. В началото на бясното им препускане към върховете на фолк класациите двете бяха съквартирантки, помагали са си с пари и дори са си разменяли тоалети, за да пестят, тъй като не са разполагали с кой знае какви финансови възможности.

По ирония на съдбата на времето, когато Галена бе бременна с големия си син, добричлийката й преотстъпи наградата си „Певица на годината”, която по-късно се превърна в ябълката на раздора помежду им. Днес двете не си говорят. И все пак съревнованието им коя е любимката на публиката и чия песен ще стане по-голям хит продължава да прави впечатление. Пауза в надцакването нямаше и на празника им. 

Преслава, която наскоро стана майка и съчетава участията си с грижите на дъщеря си Паола, отбеляза празника си доста скромно. Добричлийката бе на участие и единственото се осмели да се снима с букета от 101 червени рози, който й подари шефът. „Снощи бях приятно изненадана с този прекрасен букет и картичка с пожелания към него от инж. Митко Димитров, фирма „Пайнер” и екипът на телевизия „Планета”! Помня денят, в който прекрачих вашия праг с едно единствено желание - да пея!  Благодаря ви от сърце за всичките тези 15 години, в които бяхте зад гърба ми и заедно създадохме толкова хубави песни, които докоснаха сърцата на хората. Моето „Дяволско желание” е да продължаваме в същия дух и още дълги години „Да горим в любов” заедно!”, написа Преслава към снимката с букета, която сподели във фейсбук профила си. 

За разлика от нея и съвсем не целенасочено, Галена отбеляза юбилея си с размах. Изпълнителката на „Мама Ураган” спретна щур купон на свое участие в столицата с внушителна торта и много приятели. Хитовата звезда не пропусна и да се похвали със своя букет от червени рози, който е абсолютно същия като този на Преслава. Дали пък от „Пайнер” нарочно са подарили еднакъв брой рози, за да не се разсърди някоя от звездите, пошегуваха се почитателите. Естествено майтапите не са без повод, защото наградите на „Пайнер” бяха отменени именно, за да няма разправии коя е по-заслужила и по-голяма звезда, което явно изпълнителките тълкуваха според спечелените призове, пише \"Уикенд\".

Г
алена коментира снимката си с букета само със сърчица, но малко по-късно изненада аудиторията във фейсбук така, както само тя може. Фолкфурията се снима чисто гола, закрила прелести с новия си календар. Оказа се, че изданието е лимитирано и няма да се продава. Тя ще го подарява на участията си на свои избрани почитатели.

8 Коментара

Мими

преди 5 години

Преслава е по-хубава.Предпчитам да я сушам нея пред Галена.Инж.Митко Димитров със сигурност разбира от това и не напразно Преслава му е любимката.

Коментирай

Орнела от Туртакан

преди 5 години

Преслава е злобна, бездарна добричка пръчка. Винаги пее на плейбек, и е като чукан. Галена може да е всякаква но пее на живо и прави купона винаги да е на макс. Разбира се , всеки си има предпочитания.

Коментирай

Симо

преди 5 години

С какво Галена е засенчила Преслава и всяка друга кадърна певица? При нея и песните и снимките винаги са обработени.

Коментирай

fff

преди 5 години

Като му е минала през чаршафите няма как да не му е любимка

Коментирай

Jiji

преди 5 години

Ама че статия..Галена се съблякла гола да и се видят за пореден път карантиите и с това засенчила. Преслава...много малоумна статия. Преслава е истинска певица разчита на глас и стойностни песни и не се снима гола по календари и порноклипове както прави галена

Коментирай

Митко секса

преди 5 години

Па земи мини през офиса,има 1 место за кинеф баба,само ще ти го подам устно,нема да мачкаме чершафите

Коментирай

К Г

преди 5 години

ОРНЕЛА ОТ ТУТРАКАН, НАПРАВО МЕ РАЗСМЯ.

Коментирай

Баба Вуна

преди 5 години

Както винаги Преслава е практична. Продължавай да ни радваш с хубавия си глас, момиче!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.