Галин на Галена дари над 100 000 лева за борбата с коронавируса в Горна Оряховица

https://hotarena.net/laifstail/galin-na-galena-dari-nad-100-000-leva-za-borbata-s-koronavirusa-v-gorna-oriahovica HotArena.net
Галин на Галена дари над 100 000 лева за борбата с коронавируса в Горна Оряховица
Галин на Галена прави дарения на огромна стойност в Горна Оряховица, узна HotArena.


В края на месец март фирмата на Галин и брат му Кристиян “Ден и нощ\" ООД преведе на МБАЛ \"Свети Иван Рилски\" Горна Оряховица 100 000 лева за покриване на всички нужди, свързани с епидемията от коронавирус. Като щедростта на Галин не спря до тук.


Тези дни дарение на продукти за близо 1 300 лв. получи Домашният социален патронаж в Горна Оряховица. Пакети със сладки продукти ще получат както редовните абонати на Патронажа, така и допълнително записаните възрастни и самотни хора за периода на извънредно положение и потребителите на услугата „Топъл обяд“.


Това не е първото дарение към патронажа на фирмата за тази година. От началото на 2020 г. „Ден и нощ“ са дарили на Домашния социален патронаж продукти за близо 2 000 лв. За миналата година стойността на направените дарения е малко над 5 000 лв. Дано съпругът на Галена продължи с тази щедрост и зарази с добрия си пример и други бизнесмени.

5 Коментара

>>>

преди 3 години

Ето така е известен големия "бизнесмен" Галин на Галена/онази от ваната/.Пробутва на възрастните хора залежалите си вафли.Те нямат нужда от такава "храна",а от истинска.

Коментирай

.

преди 3 години

Фирмата май е на майка му и още двама човека

Коментирай

да

преди 3 години

Браво на семейството на Галин!

Коментирай

!

преди 3 години

Духай, боклук злобен!

Коментирай

Гоце

преди 3 години

А от 100,000 лева няма ли нужда болницата и докторите?! И що да са залежали?! Щом има толкова пари, че и да дава значи му вървят. Ебаси забистта.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.