Галин си търси русо маце с големи бомби

https://hotarena.net/az-jenata/galin-si-tarsi-ruso-mace-s-golemi-bombi HotArena.net
Галин си търси русо маце с големи бомби

Руса хубавица с пищно деколте има най-голям шанс да спечели вниманието на фолк певеца Галин. Младият изпълнител обяви списък с критериите, на които трябва да отговарят дамите на сърцето му, но той се оказа доста оскъден, дочу HotArena.


Изпълнителят си търси пищна мадама, която да застане до него в живота. Галин е един от малкото изпълнители, които нямат сериозни половинки, а кариерата му определено не помага за утвърждаването на сериозните връзки.

Певецът наскоро обяви част от критериите, по които си избира половинка. Изненадващо годините и интелекта на бъдещата му приятелка не са водещи, но за сметка на това външния й вид определено има голямо значение, пише „България днес”.


Кандидат — приятелките на певеца задължително трябва да са руси и е желателно да са със сравнително голяма гръдна обиколка.


Самият музикант споделя, че списъкът с изисквания донякъде е шега, а причината да не си намери досега половинка, е много по-различна. „Просто не съм открил истинската любов. Затова съм без гадже”, признава той.

9 Коментара

Да

преди 3 години

Той изка брада и голем х..... й ! Нещо се объркал!

Коментирай

АзАз

преди 3 години

Галин, изглеждаш добре. Моят съвет към теб е- тръгни на логопед, за да премахнеш акцента, който само загрозява хубавия ти глас. Огледай се за жена извън чалготеките, извън салоните, в които са Лидия и Десита целодневно, извън кафетата и моловете. Имаш добро сърце, хубава външност и пари, за да си намериш стойностна жена. Мислиш ли, не като продуцент, а като мъж с горната си глава обаче, че е нормално момичета на 18 години, да се боядисват от 15 годишни, какво ще стане с тази коса като са на 40?! Мислиш ли, че всички тези корекции, селфита в инстаграми, дупета, цици, показност, цигарки, парадиране със скъпи коли, места и тн са нормални? Намери си жена далеч от този бранш, спечели доверието й, бъди сериозен, намери жена, която като теб е постигнала всичко сама, не с външността си. Повярвай ми на 50 няма да й гледаш лицето и гъза, а човека сам по себе си. И когато с този човек нямаш близостта, доверието и обичта.... Лошо! Осъзнай се на време. Избирайки жена мисли за сестра си и майка си и търси такъв тип жени.

Коментирай

ама

преди 3 години

Стойностна жена никога няма да се хване с чалгаропитек.

Коментирай

Надя

преди 3 години

Има в изобилие руси силиконови клонинги. За коефицент на интелегентност не споменава дали за Галин е преоритет, така че няма дълго време да е сам.

Коментирай

8===========>

преди 3 години

Toя не си ли падаше по дърти мъже с пари?

Коментирай

ГАЛИН Е ПЕНДЕЛКА

преди 3 години

Добре де, не ви ли писна от тия нескопосани статии? Търсел си жена с руса коса и големи цици, да бе да!! Галин налита на мъже и това е пределно ясно на всички. Ако не са дъртаци, като Благо Солов, които да му плащат клиповете и да го спонсорират ще са разни селки батки с мускули и големи пишки, които да го думкат.Иначе тая джука за кво ще я прави? И въобще кой хетеро ще си бута хилурон в устата?! WTF!!! Още го разнасят за историите му с едно поличайче :D

Коментирай

Хахахахаахаха.........

преди 3 години

Пореден жалък опит на гея Галин да прави хетеро PR ....ПОТРЕС !

Коментирай

Do galin pendelka

преди 3 години

Moje li poweche info za sluchkata s policiacheto ili dr sluchki?

Коментирай

ХАХАХА

преди 3 години

Като му гледам напомпана устичка си търси не руса мацка, ами рус мацон!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.