Гъмов мамил жени за пари, завличал и приятели

2342
30 Ноември 2018, 12:27


Участието на Станимир Гъмов в „Биг Брадър“ щяло да го спаси от глад и мизерия в близките месеци, дочу HotArena.

Актьорът се намирал в тежко финансово положение, а на всичко отгоре бил затънал в заеми не към банки, а към свои познати и приятели. Близки до комика твърдят, че той дължи пари поне на 10-има свои приятели, от които непрекъснато искал дребни суми пари. Понеже всички от близкото му обкръжение му научили лошия навик да взема, а да не връща в срок, Гъмов започнала да се издържа на гърба на жените, с които имал любовни афери. Той не се свенял напоследък да иска по някой лев от красавиците, които ставали обект на свалките му. Ако някоя му вържела, той забравял да се издължи след това.

Според близки до зевзека, той бързо изпуквал по купони всичко, което спечели и затова вечно се чудел откъде да вземе пари назаем щом закъса, пише „Ретро“. Залитанията му по чашката предизвикало сътресения и в семейството на актьора и принудило бившата му жена и майка на детето му да го напусне.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лилия
преди 5 месеца
-1
Невероятно тъп и антипатичен , не знам каква тъпа овца трябва да си за да му се вържеш .Нито е млад , нито е хубав нито има пари ! За какво ли да се хванеш с тоя аутсайдер ?А коя ли пък му е родила и дете ?Мъжете ли свършиха в България ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ха ха
преди 5 месеца
-1
Този човрк едва побира егото си в стаята,откъде място за друг?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени