Гъмов стана нов човек, спря алкохола - пийва само сайдер

1290
02 Септември 2018, 10:31


Година след позорното му изгонване от Столичния куклен театър заради системно пиянство, Станимир Гъмов прави всичко възможно, за да превъзмогне порока си. Кукленият актьор се опитва да стане нов човек, видяха папараците на „Уикенд”.

Преди дни чешитът си бъбреше в мъжка компания в градинката до Кукления театър на ул. „Гурко”, сред които бе и Ваня Джаферович. 43-годишният артист и 35-годишният хърватин се сближиха покрай участието на бившия футболист и победител в „Сървайвър” в „Като две капки вода”. В имитаторското шоу Гъмов пък се изявяваше като ментор след като остана без работа в театъра. Компанията пийваше по бира под дебелата сянка на дърветата. Гъмов обаче стискаше недоизпита бутилка с нискоалкохолната напитка „Съмърсби”. От време на време оптиваше от ябълковия сайдер, но едва-едва. Негови колеги издадоха, че от 2 месеца Станимир е пълен въздържател и е спрял алкохола.

След около час групата започна да се разотива. Опитите на Ваня да убеди Станимир да продължат разговора си на по чаша бира в близкото заведение, удариха на камък.  В началото на 2017-а артистите в театъра недоволстваха, че Гъмов често прави издънки, идва махмурлия и дори пиян, и веднъж дори ръсел цинизми пред публиката, съставена от деца. Понякога актьора отсъствал безпричинно от работа и колегите му поискаха от ръководството да вземе спешни мерки. В резултат началството помоли провинилия се да напусне доброволно, за да не го уволняват дисциплинарно. Натирен от щатната си служба, чешитът бе приютен в екипа на Магърдич Халваджиян. Именно там пламнала дружбата му с артистичния Джаферович. Няколко месеца по-късно Гъмов проплакал, че работата с дечурлигата му липсва и отново бе върнат на работа в Кукления театър. 

„Гъмов е голям добряк. Когато не пие е много забавно да се работи с него, но това се случва сравнително рядко. Сега е решил завинаги да спре алкохола, дано да успее да се пребори с порока си, който му разказа играта”, казват негови колеги.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?!?!?!
преди 9 месеца
0
Ха ха ха , редакторче като пишеш нещо поне се усведоми/провери първо за него ... Процента на алкохол в съмърсби е равно и на процента на алкохол в бирата , та за какъв трезвеник говориш ?!?!?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени