Гардове с пищови пазят немощния Слави (Папарашки снимки)

https://hotarena.net/laifstail/gardove-s-pishtovi-paziat-nemoshtniia-slavi HotArena.net
Гардове с пищови пазят немощния Слави (Папарашки снимки)

Все по-слаб, изпит, с умряла усмивка изглежда лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

Шоуменът е заобиколен от въоръжени с пистолети гардове. Политикът бе засечен от от папараците на „България Днес“ преди дни пред офиса си в столичния квартал „Левски Г“.

От кадрите ясно се вижда, че Трифонов е драстично отслабнал в последните месеци. От мускулатурата на политика не се вижда почти нищо. Дългия трудно слиза от огромния черен джип, с който се придвижва от дома си до телевизията.

Шоуменът ползва патерица, с която си помага, за да стъпи на земята. Слави изглежда на пръв поглед замислен, но всъщност физиономията му е изразено намръщена. Нещо повече - по лицето му се чете болка. В последно време усмивката напълно отсъства от лицето на лидера на „Има такъв народ“. Най-вероятно Слави изпитва силна болка и затова гримасите му се измъчени.

Прави впечатление, че Трифонов не търси помощ от въоръжената охрана, докато слиза от лъскавия джип и върви самостоятелно до входа на постройката. Разбира се, гардовете стоят на сантиметри и следят да не залитне.

Един от бодигардовете на Дългия е въоръжен с пистолет, запечатва още фотокамерата върху снимката.

6 Коментара

Таня

преди 1 година

Трябва да го бутне някои и е готов.

Коментирай

1

преди 1 година

А тебе някой искаш ли да ти го бутне и си готова

Коментирай

Ники

преди 1 година

Голяма новина няма що всички ще устареем разболее и умрем рано или късно а тия където пишат тия простотий ще живеете вечно нали

Коментирай

Кака Таня

преди 1 година

А на теб някой трябва да ти го набута.

Коментирай

амиии

преди 1 година

Е защо с лошо сега? На мен ми е жал за него и му пожелавам да оздравее. Поне като шоумен преди години ,преди да заговори само за политика, беше много добър и още не могат да го стигнат,колкото и да се опитват някои.

Коментирай

:( :( :(

преди 1 година

Здравето е най-голямото богатство из а жалост явно не се купува и с пари...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.