Гъзария! Наум Шопов си купи бяла кола на ток

https://hotarena.net/lubopitno/gazariia-naum-shopov-si-kupi-biala-kola-na-tok HotArena.net
Гъзария! Наум Шопов си купи бяла кола на ток

В крак с модата е Наум Шопов. Звездата от „Откраднат живот” си купи кола на ток. Синът на Христо Шопов е фен на автомобилите. Точно по тази причина той често сменя возилата.

„С Теа вече сме горди собственици на електромобил Tesla”, разкри развълнуваният Шопов-младши. Той и годеницата му, с която имат дете, отдавна мечтаят да си купят кола на ток, писа „България днес”.

„За нас бе важно автомобилът да е точно в бял цвят, защото през последните години всичките ни возила са такива”, добавя светската двойка.

5 Коментара

Бляк

преди 1 година

Като им видиш малкия апартамент веднага разбираш, че комплексите са главната причина да си “купят” такава кола. Живеят в малък апартамент, ама карат скъпа кола и то на лизинг. Смешки! Типично по български.

Коментирай

Е, какво от това????

преди 1 година

Няма и капка кадърност и профвсионализъм от тази, която притежаваше дядо му!!!

Коментирай

питър

преди 1 година

тия и двамата не могат до тоалетна сами да ходят пък си "купили"...

Коментирай

джейк

преди 1 година

на кой му дреме в какво се возят тези отпадъци?

Коментирай

Браво........

преди 1 година

Както много синчета и дъщерички на известни имена и този е едно нищо и никакво мамино синче.Погледнете един техен влог и ще ви станат ясни.Лишени от съдържание надувки.И каква всъщност е тая новина.Купили си Тесла,леле майко какво чудо.Ами живи и здрави да са,ама......кои са те,та да ни ги навирате постоянно.Явно добре са си платили.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.