Генка Шикерова, брат й и сестра й се ширят в семейна кооперация! Все още мъжът й не й е предложил брак

3255
19 Юли 2018, 17:00


Едно от емблематичните лица на Нова телевизия Генка Шикерова се оказа от заможна фамилия, научи HotArena.

 

 

В понеделник вечерта зрителите на кулинарното шоу „Черешката на тортата”, в която журналистката участва, видяха лукса, в който се шири Генка. Шикерова показа завидни готварски имения, но зрителите бяха впечатлени повече от друго. Топрепортерката, сестра й и брат й живеят в 3 апартамента, разположени един под друг в лъскава семейна кооперация, писа „Уикенд“.

 

 

Генка, която е най-голямата от трите деца във фамилията, обитавала със съпруга си Неделчо Златанов и двете им щерки – 7-годишната Александра и 4-годишната Кая, жилище на първия етаж на семейната кооперация.

 

 

Сестра й Лиляна живеела на втория, а брат им Лука бил на третия етаж. „Удобно е, всички сме на едно място. Децата ни израснаха заедно, а и за гледането им е лесно”, сподели Шикерова, която е родом от Панагюрище. Генка обаче не показа баровския си дом, а предпочете да покани гостите на „Черешката” в този на сестра си. 

 

 

Тя самата нямала нищо против да имат още едно дете след Александра и Кая. Със съпруга й нямали официален брак, тъй като Неделчо така и не й предложил да се оженят. „Мъжете трябва да предлагат брак на любимите си романтично, а не жените на тях”, изповядва философията си новинарката.

 

 

Бащата на двете й дъщери имал горчив опит с един развод, от който има и дете, затова не искал и да чуе за повторно минаване през гражданското. Колеги на Шикерова разкриват, че тя била идеалната мащеха, грижела се всеотдайно и за доведения си син. Генка и бившата жена на Неделчо не само, че се познавали, но и се разбирали доста добре. 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени