Георги Блажев награби гаджето на улицата

02 Октомври 2022, 11:03


Разведеният коментатор на Гала гушка и целува младата актриса Ива Папазова в центъра на София

 

Любовта на Георги Блажев и младата актриса Ива Папазова процъфтява. В това се убедиха и папараците на „Уикенд”, които засякоха тандема в центъра на столицата. Писателят и коментатор в „На кафе” не спираше да демонстрира силните си чувства към чаровната блондинка.

 

Брадатият брюнет прегръщаше и целуваше изгората си на всяка крачка, а междувременно се озърташе да види дали останалите минувачи са го разпознали. Откакто го дават по телевизията, той е станал много суетен и иска погледите да са насочени към него. Пък и вече не му е все тая как се облича – гледа да е винаги елегантен и да оставя добро впечатление у околните. Когато попадна във фокуса на вездесъщите ни фоторепортери, беше по синьо-сив костюм, черна риза и бял чепик.

Блажев и приятелката му минаха през популярен био магазин, за да си вземат еко сандвичи. Георги неведнъж е признавал, че навремето бил шишкав, но след развода си започнал да внимава какво слага в устата си.

От проваления си брак сътрудникът на Гала има син, но няма нищо против и Ива да го дари с рожба. Първородният му наследник се казва Боян.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени