Георги Стайков: Ако социалните не ми изплатят 126 лв., ще обърна света!

06 Май 2023, 10:25


 Популярният актьор Георги Стайков е получил инвалидна си пенсия за януари, февруари и март, но е в очакване на 126 лв. от социалното подпомагане, които трябва да му преведат до 10 май за трите месеца – февруари, март и април.

 

„Докога непрекъснато ще се молим, ние с ТЕЛК, които нямаме възможност да работим и изкарваме пари, а разчитаме на инвалидни пенсии и помощи от държавата? Хайде аз съм популярен и ми се чува думата, а хората които не са известни какво правят, как оцеляват? Ами ако нямат близки, които да се грижат за тях, какво се случва?“, пита кино легендата и се закани, че ако до 10-о число на месеца не му преведат полагащите му се пари ще обърне земята и ако се наложи, пак ще пусне иск срещу държавата в Страсбург.

 

Това е абсолютен геноцид спрямо инвалидите. За някои хора тези пари са единственото, на които разчитат. Ако не могат да си покриват сметките, ако не си платят тока, телефона, ако нямат пари за лекарства, как ще живеят хората?“, пали си актьорът.

 

Вече четвърта година обичаният от няколко поколения актьор се бори с множествена склероза и живее почти отшелнически в апартамента си до бургаския театър пише „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Honda civic
преди 4 седмици
-3
Толкова много време имаш вкъщи опитай да инвестираш в акции криптовалути или каквото си поискаш живеем в 21 век има толкова много начини да изкарваш пари а ти си тръгнал да съдиш корумпирана система и да се надяваш на някви смешни 126 лв който в тази инфлация са нищо ако инвестираш и си умен в инвестициите ще изкараш достатъчно за да си подсигуриш старините и бъдещето на семейството си без да се налага да можеш дори да ходиш
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени