Георги Стайков най-накрая си получи парите

21 Юли 2023, 12:00


„Най-сетне си получих парите, след като се задействаха механизми, които не са ми по силите. Очевидно системата „Имам човек“ винаги работи! Пенсията ми от могъщите 722 лв. я намалиха на 534, а сега вече е 601! Така е в България!“

Това сподели актьорът Георги Стайков. Любимият на поколения българи екранен бунтар Ростислав от култовия филм „Вчера“ в началото на май се закани, че ако не получи заслужените си пари, „ще обърне земята“ и ще пусне иск срещу държавата в Страсбург. Стайков е с инвалидна пенсия и ТЕЛК. Актьорът ни убеди, че може да попържи властимащите на поне 15 различни езика.

„Но те няма да ме разберат какво им говоря. Не могат да разберат, че самите те или родителите им могат да се окажат в положение като моето!“, гневи се Стайков. Пред народа си управляващите говорят едно, а зад гърба му правят съвсем други неща, смята актьорът.

Роденият в Търново Стайков, от години живее в Бургас. „Не съм го казал аз, а великият Хемингуей - „Всеки град, който не стъпва на морето е провинция“. Така че тук предпочитам да живея. Ако останаха хора, които да знаят кой е Хемингуй, де! Защото по-младите ще стоят и умуват и ще им е кофти, ако нямат телефон и интернет да проверят за кого става дума. Няма да могат да разберат, горките кой е той“, смята натурализираният бургазлия.

„Аууу, аууу! Толкова да е тъп този изкуствен „интелект“, че просто ме е срам! Ама рядко е тъп!“, добави още Стайков.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени