Георги Станоев почина внезапно на 32 години! Бирмата отключил тежка болест след ареста

14 Ноември 2022, 14:20


Неизлечима болест след началото на проблемите си с правосъдието отключва Георги Станоев, известен като Малката Бирма. Бившата половинка на Преслава и Алисия, който си отиде внезапно на 32-годишна възраст, е прекарал последните си месеци в безпомощно състояние, пише България Днес по данни на негови близки. Той не само не е успявал да контактува с тях, но и трудно ги е разпознавал. Въпреки че са направили консултации с лекари от България и чужбина, състоянието му се оказва нелечимо.

Според приятелите му проблемите започват в края на 2018 г. Тогава спецпрокуратурата откри доказателства, че семейството на Бирмите стои зад 4-те фабрики за нелегални цигари в Тутракан, Дупница, Горна Оряховица и плевенското село Ясен, разбити няколко месеца по-рано. Малкият Бирма изчезна безследно, след като бе обявен за издирване с червена бюлетина на Интерпол. От тогава не се появява и неговата майка, известна с прякора Лидка Скалата, която преди това бе чест гост на повечето светски партита в София.

През 2019 г. Бирмата беше задържан в Дубай, а след това екстрадиран у нас.  Той изненадващо бе пуснат на свобода срещу гаранция. Според запознати пускането му тихомълком на свобода е именно заради тежкото заболяване, което към онзи момент вече е факт. Оттогава здравословното му състояние се влошава все по-бързо и Бирмата прекарва повече от година на легло.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Еее
преди 2 седмици
0
Бог да прости!Но…Какво значи внезапно,като е бил в много тежко състояние и напреднала смъртоносна болест…
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
..до Ману
преди 2 седмици
0
Майка, набутала децата си в престъпните й схеми, в следствие на които детето й отключва заболяване. Само като чуеш прякора и ти е ясно на госпожа Скала кое й е приоритет в живота. А помните ли г-жа Арабаджиева? Друга майка за пример. И тя ще оставя в наследство престъпна империя, но като арестуваха детето й, за да я принудят да се върне в България, и тази любяща майка си показа приоритетите. Хванаха я насилствено и я завлачиха в атеста. На тия "майки" не им пука за други човешки същества (пък дори и излезли измежду техните крака). Тия са "майки" дамо на алчността и паричките си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ману
преди 3 седмици
-2
Бог да го прости .Майка му ....боже за една майка това е краят на животът и БОГ да и дава сили.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени