Гери-Никол с „Бентли“ за ЧРД, родителите на Яката дупара се изръсиха чудовищно за празника на щерка си (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/geri-nikol-s-bentli-za-chrd-roditelite-na-iakata-dupara-se-izrasiha-chudovishtno-za-praznika-na-shterka-si HotArena.net
Гери-Никол с „Бентли“ за ЧРД, родителите на Яката дупара се изръсиха чудовищно за празника на щерка си (Снимки)
Чудовищно скъп подарък получи Гери-Никол от родителите си за рождения си ден. Майката и бащата на яката дупара я зарадваха с чисто ново \"Бентли\". Цената на подобно возило варира между 200 000 и 250 000 лева, научи HotArena.

Парите не са проблем за семейството на Гери-Никол. Родителите й са доста заможни и искат да подарят на единственото си дете така мечтаната от него кола. Новата играчка на изпълнителката е пълна с екстри. Скъпарското возило блести яко отвътре и прилича на дискотека, когато се влезе в тунел.Герито отпразнува 22-ия си рожден ден шумно в курорта Св. св. Константин и Елена. На един от най-тузарските плажове в България певицата събра най-близките си приятели. Купонът започва от обяд и приключва чак в ранни зори. На плажното парти са гаджето на Гери - Дани Илиев, както и други известни личност от хайлайфа.

Едва на другия ден Гери отскача до Варна, за да се види с родителите си. Певицата изобщо не подозира за подаръка, който я очаква. Яката дупара води семейството си на заведение. Родителите на Гери не дават индикации, че ще й подарят нещо. След края на вечерята семейството пожелава да се разходят заедно из морската градина. Водят я на паркинг, на който е спряла колата, вързана с панделка.

Ko
гато баща й дава ключовете, Гери не може да повярва. Тя вече е горд притежател на така мечтаната от нея кола. Изпълнителката не може да си намери място от вълнение. Тя изпада в екстаз. Веднага се качва в \"Бентлито\", за да го пробва. Гери пори широките варненски булеварди в продължение на няколко часа, ала те не са достатъчни, за да се нарадва на луксозната кола.

Единствено Гери се притеснява да шофира, когато има огромен трафик. Тя лесно се изнервя от тежкото движение. Затова, когато трябва да пътува в час пик, тя дава ключовете на любимия си Дани Илиев, който също така има афинитет към скъпите и бързи коли, пише \"България Днес\".

12 Коментара

На дебелото прасе това й остана само - да се радва на предмети

преди 3 години

Ще припадна от тъпотия и позьорщина!

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Няма лошо в това, родителите да правят на децата си (скъпи) подаръци. Но дали една малка пръцла на 22 години и то по скапаните български пътища, на фона на тази масова беднотия, заслужава подобно нещо е друг въпрос. Аз на тяхно място бих и построил хибава къща на хубаво място. Както казват нашите прадеди: на всеки си му стои.

Коментирай

:)))

преди 3 години

Абсолютно точно.

Коментирай

George1

преди 3 години

И самолет да има си е проста,бездарна кифла.

Коментирай

...

преди 3 години

А баща й на второто си дете какво подари нали е на няколко месеца

Коментирай

Ок

преди 3 години

Многото пари не могат да заменят здравия разум който би трябвало да притежават родителите и като зрели хора. Не виждат ли на какво е за приличала дъщеря им на тази възраст?

Коментирай

8===========>

преди 3 години

Тя тая у Варна си живее с майка си и баща си, едва ли някога е живяла сама изобщо.

Коментирай

s

преди 3 години

Широките Варненски булеварди? хаха, абе не са от най-широките, ама си ги харесваме, че нямаме други :))))

Коментирай

Hahah

преди 3 години

Този постоянно и изневерява,дори с мъже за пари... Да си отвори очите малко

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

С уникална полегопропаднала архитектура.

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Ако искат и ракета да и подарят родителите,това си остава пак кичозна табуретка,ще се погъзурчи още 3/4 години най-най много и ще остане само да тежи на претъпкания клон на халтурата.

Коментирай

Дани

преди 3 години

Дани Илиев го ебат мъже за пари..и то не много!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.