Геро качил 50 кила след катастрофа

2724
23 Март 2018, 15:00


Най-страшното преживяване в живота на Герасим Гергов – Геро оставала зверската катастрофа, в която участвал преди няколко години, научи HotArena.

 

Жестокият пътен инцидент преобърнал изцяло съдбата на екранния Пацо от „Полицаите от края на града“, който отключил хормонален проблем и качил 50 килограма вследствие на стреса. До ден днешен водещият на „Господари на ефира“ си спомнял напълно ясно катастрофата, с изключение на една-две секунди от самия удар. Минавайки през опасния участък край Шипка, около 8 часа сутринта, когато трафикът бил минимален, камион навлязъл в неговото платно и го поставил в рискова ситуация, писа „Ретро“.

 

Геро успял да реагира и набил спирачки моментално, но въпреки бързината на действието колата му се забила челно в отсрещното превозно средство. Други участници в движението веднага повикали линейка и полиция, а когато спешният екип пристигнал на мястото на инцидента, не могли да повярват, че актьорът бил жив, цял и адекватен, предвид сериозността на ПТП-то. Колата му била смачкана на хармоника и не ставала за нищо, а той имал одраскване единствено около окото.

 

Няколко месеца след това актьорът забелязал, че започнал да пълнее рязко и неконтролируемо. Хранителните си навици не бил променил и това го навело на мисълта, че става дума за хормонален проблем. Лекарите потвърдили съмненията му и му казали, че вероятно го е отключил в момента на стрес от инцидента. Само за няколко години Геро качил чутовните 50 килограма, които не успял да стопи с диети и спорт.        


Актуална мода от WomanShop! Ето от къде пазаруват популярните жени в БългарияКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени