Гигантско парти с куп звезди разтърси резиденцията на Тодор Живков край морето

16 Август 2023, 07:01


Диво парти под наслова ,,Проект Махмуркук“ се развихри в резиденция на Тодор Живков на морето. Сред участниците, които се веселиха на плажа бяха и редица родни знаменитости.

 

Всъщност всичко тръгна от случая с банкнотите с лика на Тодор Живков, които младежи разпръснаха над целия плаж, Градина по време на тазгодишния Джулай Морнинг. Оказа се, че нарушаването на правилата за летене на 1 юли било маркетингова стратегия точно за гигантското парти в резиденцията на Тато.

Родната филмова красавица Диляна Попова бе сред първите, които се включиха в събитието. Актрисата многократно качи рекламни снимки още преди купонът да се състои.

 

Чернокоската посети веселбата с реплика на татуировката на Майк Тайсън, една от звездите във филма ,,Последният ергенски запой", който е вдъхновението за масивното парти.

 

Юлиан Костов също се включи в „Проект Махмурлук“, както се казва купонът. Друга кинозвезда гост бе режисьорът Николай Мутафчиев.

 

Партито включваше и специална програма от музиканти, като на сцената му се качи 100 кила.

 

На купона имало още стотици от причинилите скандал банкноти, гигантски декоративни гномове, каскади с коли, натъпкани с експлозиви, фойерверки, стриптийзьорки и фалшив кът за сключване на бракове като ласвегаската традиция.

 

Организаторите на събитието не крият за вдъхновението на опасното парти. Филмите „Последният ергенски запой“ и „Проект X“, в които се романтизира злоупотребата на наркотици и алкохол и вандализмът под влиянието им, писа „България днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
H
преди месец
0
Изроди
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени