Гинка от Пазарджик с чанти за 200 бона

https://hotarena.net/laifstail/ginka-ot-pazardjik-s-chanti-za-200-bona HotArena.net
Гинка от Пазарджик с чанти за 200 бона

Нашумялата в последно време кандидат-купувачка на електроразпределителното дружество ЧЕЗ Гинка Върбакова успя да шашне депутатите от Народното събрание не само с голямата си уста, но и с елегантната си визия, научи HotArena.

 

На изслушването в парламента пред комисията по енергетика 43-годишната бизнес дама се яви с шикозна рокля и чанта от последната колекция на „Прада“. Часове по-късно Гинка се сщрена с депутати от ГЕРБ, пременена в друг баровски тоалет по последна френска мода.

 

Нейни колеги от бранша разкриват пред „Таблоид“, че голямата й страст са чантите от последните модни колекции на „Луи Вюитон“, „Ерме“, „Прада“ и „Гучи“ за поне 200 хиляди лева.

 

Поне три пъти в годината Гинка отпрашва за Париж или Милано, за да допълни колекцията си от чанти. Тя е от малкото българки, които притежават дамски чанти от ексклузивната колекция на „Луи Вюитон“ от крокодилска кожа“, споделят запознати. Визираните модели започват от 10 000 евро и достигат до космическите 20 бона в европейска валута.

 

Гинка се преобличала по няколко пъти на ден, а за изящният й стил й помагал гей-стилист от Пловдив.

9 Коментара

гина селото

преди 6 години

с дрехите и чантата, назаем от Майчето :D вижте и шноличката в двата косъма и погледнете общата визия... тази жена няма самочувствието да ги носи тия скъпотийки, може да украсиш храста, ама той елха няма да стане ;)

Коментирай

123

преди 6 години

Коя Майчето, ММ ли? Щото то и интервюто с Гинка беше снимано в нейния офис!

Коментирай

Потрес

преди 6 години

Да я бяха и гримирали за 50лв. Гинка Ошфорката.

Коментирай

Ха ха

преди 6 години

За чантите не знам,но тоалетите и изглеждаха като взети на заем от по_едра жена. Колкото до биологичната и визия_изключително постна. Не говоря за филтри и силикон,но щом знае,че ще я снимат да беше се постарали да не изглежда като измита чиния.

Коментирай

аз

преди 6 години

Ти защо мислиш, че трябва да е гримирана и омазана като Златките и Николетата?

Коментирай

М.К.

преди 6 години

А жилетката?Е сега като купи ЧЕЗ и вдигне цената на тока гкедай какви тоалети ще купи Гинка оШфорката.

Коментирай

Потрес

преди 6 години

А ти защо мислиш, че само Златките и Николета се гримират? Гримът също влиза в дрескода, дори и чантата ти да не струва 20 бона. А тая си изглежда все едно отива до отсрещната сергия.

Коментирай

ББ

преди 6 години

Не знам колко й струва чантата, нито тоалета. Колкото и да струват тя ги носи като евтини парцали - манталитета й е такъв! Съжалявам но никой не може да ме убеди, че тази жена притежава интелект и финанси за това, за което се опитва да ни убеди. Прилича ми на евтина долнопробна актриса, облечена с маркови дрешки, и наизустила няколко "стихотворения" - от типа предварително заучени отговори на много вероятни въпроси!!!!!!!!!

Коментирай

Жена

преди 6 години

Купуваш най- голямото енергийно дружество на България, с което засвидетелстваш достатъчно капитали, позиции, образование. В личен план- познания в областта и самочувствие въз основа на тях. Най- малко трябва да изглеждаш " грамотно" , стилно. И не става дума за чантата от еди колко си , нито за обувките от дадена марка. Чиста пусната коса, или стилно прибрана; лек грим и подходящ стилен тоалет, дори бяла риза, щяха да са милион пъти по- подходящи за случая от всичко, което представи от себе си като визия. За другото няма да говорим- не му е тук мястото :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.