Гласят Люси Дяковска за победа в „Капките”

https://hotarena.net/az-jenata/glasiat-liusi-diakovska-za-pobeda-v-kapkite HotArena.net
Гласят Люси Дяковска за победа в „Капките”


Люси Дяковска е потенциалният сигурен победител в „Като две капки вода”. Поп певицата е фаворит за първото място, прогнозират запалени фенове, научи HotArena.

През целия сезон Люби бе побутвана и насърчавана. Нямаше едно нейно изпълнение, което да бъде оценено критично от журито. А след всяко превъплъщение фурията се издигаше все по-високо в класацията.

Тя дори бе обявена за сигурен финалист, още преди да стане ясно, кои ще са другите.

Гласовитата изпълнителка получи признание за таланта си от всички–от Йорданка Христова и Виктор Калев, до Фънки. Очакваше се с Данчето Христова да се заядат заради факта, че щерката на певицата отмъкна гаджето на звездата, но двете показаха изключително дружески отношения, пише \"България днес\".

Друг сериозен конкурент в „Капките” е Михаела Маринова. Протежето на Саня Армутлиева се радва на огромна подкрепа от страна на продуцентите в шоуто.

Макар и не толкова харесвана от зрителите, Михаела получаваше най-много точки. И според мнозина, след второто място на Крис Костов на Евровизия, Саня се е заканила, че нейно протеже трябва да спечели тв формата.


Другите двама финалисти са Миро и ДесиСлава. Те обаче остават назад в класирането.

Миро сам се предаде, след като реши да се прави на Славка Калчева и да пее „Бяла роза”, „Трябва да става шоу! Не ми пука”, отсече певеца.

Що се отнася до ДесиСлава тя има сериозни фенове, но пък едва ли продуцентите ще позволят на една чалга звезда да спечели формата. Зад кулисите говорят, че колкото и да е гласовита, Деси няма никакви шансове за победа.

4 Коментара

Мартин

преди 6 години

Колкото пъти сме чели за евентуално "гласен" победител, все са различни догадките. Колкото до Люси Дяковска - да, пяла е в някаква си група, но не е чак толкова харесвана!

Коментирай

F

преди 6 години

Не е някаква си група, аман от невежи. За вас щом не са я давали по Планета значи не става. Люси е страхотна, дано спечели.

Коментирай

До F

преди 6 години

F, Няма какво да набъркваш Планета. Тя е телевизия на нискоинтелигентните и пуберите. По подобен начин може да се определи участието на Люси Дяковска в немска група. Това, че е немска не я определя като нещо извишено!

Коментирай

да

преди 6 години

O, невежа слепота :D

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.