Глория категорично показа на Симона, че не може да понася новото й гадже

https://hotarena.net/laifstail/gloriia-kategorichno-pokaza-na-simona-che-ne-moje-da-ponasia-novoto-i-gadje HotArena.net
Глория категорично показа на Симона, че не може да понася новото й гадже

Оказва се, че Глория не харесва новото гадже на дъщеря си, или поне това демонстрира в социалните мрежи, които са от особено значение за младите изпълнители, каквато е дъщеря и Симона, видя HotArena.

Докато Симона бълва снимка след снимка с изгората си Даниел, майка й не лайква нито един техен общ кадър. Запознати твърдят, че фолкдивата не одобрява особено много ченгето, което залюби Симона. Докато двамата изживяват романтичните отношения, Глория остава на заден план в живота на дъщеря си. Освен че не харесва общите им снимки, се оказа че Даниел и Глория не са приятели в мрежата. Още един признак за обтегнатите им отношения. Нито Глория, нито полицаят Даниел проявяват толеранс един към друг и се правят, че не съществуват. Поне във виртуалното пространство, отбелязва „България Днес”.

Последните няколко месеца се отразяват изключително добре на Симона. Освен че влезе в топ форма, младата певица изглежда още по-добре заради любовта, която е спохожда. Тя успя да запише и първия дует с баща си Илия Загоров, който от години живее в чужбина.  Глория също се наслаждава на любовните си отношения с нов мъж в живота си  и заради това е оставила дъщеря си на самотек.

7 Коментара

Наталия

преди 3 години

По-добре да послуша майка си и да не си губи времето с разни полицайчета, които я залъгват с пастичка и едно фрапе в кварталното кафене. Ако бях на мястото на Глория и аз щях да се засрамя от дъщеря си. Поне като й харесва с него, да се вижда с него скришно а не да го показва навсякъде и да се излага с тоя беден милиционер.

Коментирай

ми,

преди 3 години

Чалгарката е обсебила живота на дъщеря си.

Коментирай

selest

преди 3 години

Хич не е беден, такова животно като беден полицай, както е беден еврейн няма! Те толкова са преплетени с мафията и такива колосални суми взимат от рушвети и т.н. тъмни сделки, че ще и осигури супер живот! Ама Глория си има много високи стандарти - ако не е бизнесмен не го брои за човек!

Коментирай

Наталия

преди 3 години

И хубаво прави Глория. Ясно че е жена със високи стандарти. Но това за полицаите не съм съгласна. Аз на нито един богат полицай не съм попадала.

Коментирай

Надя

преди 3 години

Не съм почитател на поп фолка. Глория уважавам защото умее да показва класа в поведение и изказ през годините. Казват,че е надута превзета,неискрена! Аз не мисля така,защото през годините е показвала едно достойнсво и себеуважение непроменени. Глория винаги е била и ще бъде до дъщеря си. Мисля,че имат много силна емоционална връзка. Като послепис ще вметна,че този коментар със снимките.и приятели в соц. мрежи е несериозен..

Коментирай

Педро

преди 3 години

Особено изказа и е феноменален, още помня изцепката и при Слави с депеш мод и куп други небивалици, които са излизали от устата и. Те показват, че под дебелия кожух на благородник, в който Галя не се чувства удобно, но си го налага да да го носи за пред хората, се крие една дълбоко скрита селяния. Както казва народът: ти от него можеш да избягаш, но то от теб не.

Коментирай

Оооо

преди 3 години

Трола Наталия се появи!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.