Глупостите на Наско Лазаров: Благо Г. искал 300 бона от ВИП Брадър!

https://hotarena.net/laifstail/glupostite-na-nasko-lazarov-blago-g-iskal-300-bona-ot-vip-bradar HotArena.net
Глупостите на Наско Лазаров: Благо Г. искал 300 бона от ВИП Брадър!

Истериите, мистериите и залаганията за новите предполагаеми участници във ВИП Брадър започва да ескалира. Последният случай, в който се спекулира с баснословен хонорар за участие в шоуто е този на екс футболиста Благой Георгиев, научи HotArena.

Според „България Днес“ , Джизъса е преговарял с продуцентите за  500 000 лева, но после заковал на \"скромните\" 300 000, определяйки се като изключителен играч.

Тъй като в последната година Благо няма никакви ангажименти, освен да обикаля нощните клубове, персоната му едва ли е интересна на друг, освен на неговия пиар Наско Лазаров. Вероятно измишльотината, че Георгиев ще влиза изобщо в къщата е негова, както и идеята за смешната цифра, която никой в историята на родния Брадър не е получавал. Най-малко тя ще отиде в джоба на Благой, който освен с обиколките по нощните заведения на столицата няма с какво друго да се похвали. И с креватната си афера с Русата Златка.  

„На такъв етап от старт на шоуто сме, че не можем да коментираме дали даден участник ще влиза и дали се водят преговори“, е официалният отговор от пиарите на ВИП Брадър относно влизането на Благо Джизъса.   

6 Коментара

Кат лъжем, да лъжем за всички. Мчи Ко??? :-D

преди 5 години

Благой с 300 бона е същото като Никлозета с 350, които после изненедващо спаднаха до 250... Виж, ако са лева, ок, но не и хиляди. Благо не е известен с нищо в последно време... Що ли ни напомня за Караджовката. Само дето тя от повече време не е известна с нищо, милата. То вече НЯМА КОЙ МАРСОЛА СИ ДА ХВЪРЛИ ПО НЕЯ, вие хиляди й приписвахте... Ами дайте й ги! Щото друг няма да се намери :-))))))))

Коментирай

ха-ха

преди 5 години

А,БЕ ,КАК МОЖЕ ДА СЕ ДАВАТ ТАКИВА ГРЕШНИ ПАРИ ЗА РАЗНИ УЖ ЗВЕЗДИ-ТОВА Е ОТВРАТИТЕЛНО!КАКВО ДА И ГЛЕДАМЕ-РЕЖИСИРАНИТЕ СКАНДАЛИ И ЗАЯЖДАНИЯ-МАЙКОООО,МАЙКО,НЕМА ЛИ ПРОКУРАТУРА ЗА ТЕЗИ ПЕРАЧНИЦИ НА ПАРИ-РЕАЛИТИТАТА?ЗА 200-300000 ЛВ ХОНОРАР ЗА ПРОСТОТИИ ТРЯБВА ЯКО ГЪРЧ-БЕЗ ЛЕГЛА,БЕЗ ВОДА ,БЕЗ ХРАНА ПОНЕ МЕСЕЦ-ДА ВИДИМ ДАЛИ ЩЕ СЕ БУТАТ ДА ВЛИЗАТ В РАЗНИ КЪЩИ И ФЕРМИ ЗАКЪСАЛИ ЗА ПАРИ ЛИГЛЬОВЦИ!

Коментирай

Бай Реджеп от Лисиците

преди 5 години

Тоя педал е мъжката Курволета Лозанова....крайно време е да обърне резбата!!!

Коментирай

Бай Реджеп от Лисиците

преди 5 години

Тоя педал е мъжката Курволета Лозанова....крайно време е да обърне резбата!!!

Коментирай

7

преди 5 години

Аз не вярвам да им дават пари от сорта на 300-500 хиляди.30-50 може ама на някакви дето вече са твърде залезли и безработни за да влизат в Биг брадър просто е смешно.Сами си пускат такива слухове като Николета.Кой ще и даде на тая крава 300 хиляди при условие че 2 думи не може да кажа, пък камо ли да забавлява някой.Най много хората да гледат за да я видят без грим и фотошоп какво смешно джудже е.А тоя Джизъс вече е бита карта отвсякъде, така че нищо чудно и той да влезе, то друго не му остана.

Коментирай

Светлана

преди 5 години

Наске , защо не си гледаш ебания гъз , педераст скапан !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.