Гнусно! Потният задник на Благо Георгиев лъсна в църква! Бившият футболист копае дъното (Фото)

https://hotarena.net/laifstail/gnusno-potniiat-zadnik-na-blago-georgiev-lasna-v-carkva-bivshiiat-futbolist-kopae-danoto HotArena.net
Гнусно! Потният задник на Благо Георгиев лъсна в църква! Бившият футболист копае дъното (Фото)
Благой Георгиев отново стана за смях и в същото време събуди съжалението на последователите си в социалните мрежи, където  публикува снимка, на която се моли в църква, паднал на колене, видя HotArena. Не става ясно дали мокрото петно на задника му е от усилените молитви, или от топлото време.

„Прекален светец и Богу не е драг“, гласи българската поговорка, и тя с пълна сила е валидна за „набожния“ Благой. Той често демонстрира заигравки с вярата и любовта си към Твореца, в която се опитва да възпита и двете си деца от гимнастичката Христина Витанова. Наследниците му усърдно споделят молитвите на баща си, вижда се от снимката.

Трагикомичен момент на тази умилителна гледка придава мокрото петно върху задника на богомолеца. \"Толкова ли усърдно се молил Благо, че пот е избила по дупето му“, бъзикат го последователи. Остава загадка кой е правил снимката.

В последно време Джизъса е готов на всевъзможни акробатики, за да привлече вниманието върху персоната си, но опитите – до един, са безуспешни. След като бе натирен от Москва, от жена си Есмер Омерова, Георгиев се върна в България без пукнат лев. Поне така се мълви в светското пространство. Това е и причината той да се навърта в популярните нощни кръчми, където столичните бръмчалки не го отразяват, имайки предвид финансовото му състояние.

Неуспешен опит за пиар бе и снимката му с певицата Гери-Никол. На нея двамата показват близост, но се оказа, че тя е само за селфито.

Визията на бившия ритнитопковец също крещи, че \"божият човек\" преминава през тежки изпитания в личния си живот. Асиметричната прическа, гелосана сякаш с олио коса, придават тъжен клоунски вид на напетия Джизъс.

Последната му изцепка беше пиянско видео, в което той припява рефрен от хит на Гери-Никол, размахва няколко банкноти от 100 лева, споменава нещо за кокаин и хулигански прояви - все неща богоугодни!

В медиите единствените му изяви са в „На кафе“ при Гала, където вече никой не иска да стъпи. Така и Гала и Джисъса са доволни. Доволни са и бабичките пред телевизора, за който Благой все още е апетитна хапка. При това и религиозен!

17 Коментара

Haha

преди 5 години

Nazad ste s infoto veche mu kazvat Blago Kolozeuma, a otkudebste sigurni che tova e pot.......kosata mu puk e tolko gnusna s toq gel che prilicha na opashka na skunks

Коментирай

Haha

преди 5 години

Nazad ste s infoto veche mu kazvat Blago Kolizeuma, a otkude ste sigurni che tova e pot.......kosata mu puk e tolko gnusna s toq gel che prilicha na opashka na skunks

Коментирай

Уди

преди 5 години

Стига сте измисляли глупости, на снимката се виждат белите му подметки и връзката на едната обувка. Със сигурност не е по чорапи! А как се е изпотил НАД задника и за мен е загадка :)

Коментирай

hhhh

преди 5 години

И децата изглеждат мърляви,на малкия панталонките са наопаки. Лошото е , че децата не са случили на родители- Христина се чуди за кой богаташ да се залепи, за да я издържа. Благой е абсолютен безделник и комплексар. Положението е анти-конти .

Коментирай

mims

преди 5 години

Има нещо сбъркано в самата статия! Един баща е завел децата си на църква. Това е добро и хубаво! Дори похвално. Малко бащи го правят! Оттам нататък....е съдене. Не може ли кройката на панталона му да е такава - с черно кръгче на мястото, което мислите за пот? Но дори и да е пот...какво от това? Лято е. Кой не се поти?

Коментирай

Баба Вуна

преди 5 години

Според мен преди църквата са били на тренировка, защото са в спортни екипи със синът му. А след тренировка да отидеш на църква или дори и да не са били на тренировка.... в този вид на църква? На църква се ходи изкъпан и с чисти дрехи и не по къси панталони. А уж бил много религиозен... по-скоро позьор.

Коментирай

Жоро

преди 5 години

Дано да спре да прави деца на различни жени че е жалко да имаш такъв боклук за баща тъпи мъже мислят че като зарежат Пенкс и дойде Ганка ще бъде различно а то винаги е по зле и по зле

Коментирай

golemec

преди 5 години

ymirai be boklyk hhhh na maika ti v pytkata kopelence aide da se vidime az i ti samo dvamata da ti prasna cherepa kopele

Коментирай

гуца от сунгурларе

преди 5 години

Явно женчото е почнал да се напикава... Жалък е!

Коментирай

!!!!!!!!

преди 5 години

Това ли е най-фолемия проблем в държавата, че да го коментираме, плюем и да се надсмиваме??!Знаем, че българина няма равен, в това да плюе, да се надсмива и да обижда!? Та във тази връзка, да Ви попитам - „Вие не се ли потите!!!???”.... ВЕЛИКА СТАТИЯ НЯМА ЩО!!!!

Коментирай

mims

преди 5 години

Да, точно "!!!!". Бихме искали информативни статии, пък дори клюкарски, а не осъдителни за пълни дреболии.

Коментирай

27

преди 5 години

Значи...сайта е клюкарски, няма лошо. Пишат си авторите разни измишльотини, следят фейсове, инстаграми и прекрояват разни новинки...пак няма лошо- понякога се разсмивам, друг път направо се хващам за главата от простотията на автора, както е в случая. Драги журналисти, поднесете "новината" обективно, без да влагате емоции, епитети, квалификации, пристрастия, без да ми налагате вашата гледна точка и отношение към коментирания субект. Оставете хората сами да преценят и да си пишат тук какво им харесва и какво не. Но да ми налагате вашето мнение по въпроса за мен лично е абсурд и аз на такива им казвам "майната ви"...Тук има един дето репликира с псувни- абе пич, прочети малко книжки, напълни кратуната с думички, формирай собствена мисъл и изрази несъгласието си. Един ред псувни не слага точка на спора. Ама когато не знаеш какво да кажеш изплува единствено това. По въпроса за Благо: Имаше период, в който много го харесвах, после се разочаровах от човека, който проповядва ценности, но той самият??? Това че води децата на църква е хубаво, но пак преекспонира. Как се облича си е негова работа.

Коментирай

27

преди 5 години

Това че води децата на църква е хубаво . Как се облича си е негова работа, макар че в църква не се ходи по анцуг. И все пак със сигурност ходи по-често от мен, за това евала.

Коментирай

456

преди 5 години

А не мислите ли,че е искал да отиде с децата и точно в този момент са имали тази възможност.И защо пък със специален дрес код трябва да се ходи в църква-знам само,че за жените не е препоръчително да са с тънки презрамки и т.н.,но пак няма да ги върнат

Коментирай

оххххх

преди 5 години

Синът ми например има екип на Роналдо и едната емблема на Адидас е отзад на същото място!!!Като не разбираш не пиши.Чудите се как да ги изкарате мърляви родители.

Коментирай

4444

преди 5 години

Вие сте гнусен сайт

Коментирай

333

преди 5 години

Много голяма простотия и злоба лъха от това изказване.Децата били мърлеви къде ги видя,че са такива,а на малкия панталоните не са му наопаки защото има емблеми и от пред и отзад мърльо завистлив

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.