Годжи става конкурент на Слави

20 Февруари 2020, 12:00Музикантът Годжи става конкурент на Слави Трифонов. Шоуменът си откри собствена продуцентска компания, с която ще менажира млади артисти и ще развива кариерите им, научи HotArena.


Наскоро Георги Милчев е регистрирал фирмата под името „Арт Инфлуенс”, а предмет на дейност са всички услуги свързани с продуциране на млади изпълнители.

Самият музикант има немалък опит в тази област, тъй като през годините неведнъж е помагал на Слави и е сътрудничил на много свои колеги да пробият на сцената.

Всичко до този момент се е случвало под строгия надзор на Слави, който винаги е имал последен думата. Дългият управлява собствена продуцентска компания, но покрай телевизията вече не му остава много време да се занимава с този свой бизнес.


Годжи от своя страна досега не е имал възможност сам да развие подобна дейност и затова е решил сега да сбъдне мечтата си.И въпреки че се смята, че той ще е двигателят на компанията, повече от 90% се управляват от приятелката му Надежда, която наскоро го дари с дъщеричка.
Разпределението на парите не е случайно — музикантът е затънал в кредити за стотици хиляди левове, заради неуспешни бизнес начинания.


Под запор е не само огромният му апартамент в София, но и къща в родния му Криводол. След отказа му да си плаща вноските имуществото му е запорирано от банката, а певецът се издържа само от участия и от заплатата при Слави, пише „България днес”.


За да не сполети същата участ и приходите от новата му компания, по-голяма част от сумите отива при Надя. Така рискът заработеното да попадне в ръцете на кредиторите на Годжи е минимален.


Самата годеница на Годжи отдавна върти собствен бизнес и то успешно. Тя има биомагазин за храни в центъра на София и печели доста добре.


Надя няма заеми и дългове, за разлика от половинката си и магазинът й реализира успешни печалби. Така че без проблем може да издържа прочутия си съпруг, ако й се наложи.


 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени