Голямата любов на Дългия - Мартина: Слави ме държеше в златна клетка, постоянно бях под контрол

15 Юли 2023, 06:59


Нощем плачех, макар отстрани всичко да изглеждаше прекрасно

"Коко е истинската ми любов! Вярвам, че всеки има своята половинка. Благодарна съм безкрайно, че срещнах моята и очите и сърцето ми бяха отворени да я позная, защото със Слави Трифонов бях като в златна клетка. Не се оплаквам, много научих от него, много ми даде, но явно това не беше моята любов."


Това казва с днешна дата балерината Мартина Огнянова, която вече е взела фамилията на мъжа до нея - Колева.


Красавицата, която развива бизнес с половинката си, вече има две деца и блог, в който споделя лични впечатления, свързани с духовното самоусъвършенстване. За нея връзката със Слави Трифонов е минало, към което не се връща.

Мартина и Слави по времето, когато бяха влюбени
Мартина и Слави по времето, когато бяха влюбени

"Слави беше много известен, много влиятелен. Отстрани изглеждаше прекрасно. Можеше да си позволи всичко, което поиска, включително и за мен. Седем години имах тази връзка. Всичките ми приятелки искаха да им се случи същото нещо. Говорили сме си как съм се държала, че е станало, защо съм му интересна. Те искаха на всяка цена да им се случи това. Близките ми хора също бяха щастливи, защото отстрани изглеждаше вълшебно. Един мъж, който има всичко - финансови възможности, влияние, власт и е известен. Помежду си обаче имахме зададени отношения - всеки е в някаква роля, за да изградим "прекрасния свят" и "прекрасния палат", в който живеем, а всички наоколо казват: "Уау, ето го съвършенството, и ние искаме", разказва Мартина в блога си.

Балерината намери своята любов в лицето на боксьора Коко
Балерината намери своята любов в лицето на боксьора Коко

"Отстрани изглеждаха така нещата. Аз определено съм била в самозаблуда. Никога не съм показвала и демонстрирала положение. Със сигурност егото ми се е радвало и се е блазнело от мнението и погледите на хората - за тях всичко изглеждаше супер. Вътрешно за мен не беше така. Имало е много нощи, в които съм плакала", продължава с откровения си разказ Мартина, разкривайки, че била жертва на постоянен контрол и се е налагало да живее изцяло по правилата на Трифонов.

 

"... Сега ще отидем на почивка еди-къде си, после тука ще работим, тук имаме задължения, там отговорности. Един такъв свят с график и план и уж не се чувствах изморена, но имаше толкова нощи, пълни със сълзи. И гледах никога да не съм сама. Обаче като останеш сам... Те не знаят тези мънички съмнения, ситуации и ние, прикривайки ги от хората, позволяваме нашият свят да изглежда перфектен за тях", изповядва се бившата любима на Дългия.

След края на връзката си с нея Трифонов вече не афишира пред обществото любовите си
След края на връзката си с нея Трифонов вече не афишира пред обществото любовите си

За началото на връзката си с Коко Огнянова доста е говорила. Той се появява като заместник на треньора й по бокс.


"Вече нещата във връзката ми със Слави бяха започнали да стават зле. Дълбоко в мен не се чувствах изобщо добре, въпреки че на преден план всичко изглеждаше нормално. Излязохме веднъж на разходка с Коко и до ден днешен не сме се разделяли", споделя за тогава Мартина.

След раздялата с Дългия тя не само е изхвърлена от балета на шоуто му, но остана и без жилище и кола, с каквито разполага, докато е с Трифонов.

"Материалното никога не ме е блазнело. По едно време пазех придобивките си като чанти и бижута от подаръци, но ги продадох, а някои раздадох. Нека други да им се радват", казва с усмивка днес Мартина.

"Какво означава да си успешен? Да имаш пари, власт, да си известен? Според мен смисълът на живота е да сме щастливи, път за това няма, щастието е самият път. Не обичам да слагам етикети на хората. Всеки сам си знае какъв е и какво му е. В твоите очи може някой да изглежда успешен, а вътре в себе си той да се чувства като най-прецакания човек на света и обратното. А с Коко сме едно цяло, той не ми помага, той е част от мен и аз от него", казва балерината, завършила кинезитерапия.

Днес двамата с Коко не спират да демонстрират любовта си. Семейството прекарва повече време на село, но пътува до Стара Загора, където Коко все още тренира бокс. Не живеят в охолство, но твърдят, че за тях това няма никакво значение. Мартина е категорична, че в младия спортист е намерила щастието и не би го заменила за нищо на света, а историята със Слави е завинаги в миналото.

На въпроса дали се интересува от политика и смята ли да се занимава и с други проекти, Мартина е категорична: "Да, разбира се. Интересувам се доста от политика. Не ми харесва как ни управляват, но и в целия свят не ми харесва как политиците си възприемат мисията. Всъщност не ни управляват политиците, а много по-висши сили. Никой, никой не управлява, а само се самозаблуждаваме и прехвърляме отговорности, плод на нашите страхове", завършва балерината.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
гост
преди 2 месеца
0
И какво значение има дали човек е красив, в реалния живот... Има къде-къде по-важни неща, живее се с човека, а не с красотата му.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пипи
преди 2 месеца
-8
Красавица? В чии очи? Слави все е бил с грозни жени за жалост. Странен вкус.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 месеца
-1
И той не е хубавец.
абе,
преди 2 месеца
0
Пак ли я ''дъвчете'' тази жена Мартина.Престанете...материалчето е СТАРОи непрекъснато го тиражирате.Факт-пише че има две деца от Коко,а към днешна дата те имат три.Пишете и заголямата му любов Алекс Раева-ама не смеете...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени