Гореща клюка: Благо и новата му се сгодиха на Бали, вдигат сватба във Велинград

https://hotarena.net/laifstail/goreshta-kliuka-blago-i-novata-mu-se-sgodiha-na-bali-vdigat-svatba-vav-velingrad HotArena.net
Гореща клюка: Благо и новата му се сгодиха на Бали, вдигат сватба във Велинград

Благой Георгиев ще се жени за втори път. Или поне така твърди светската клюка.

Досега Благо е имал брак само с рускинята Есмер. Според мълвата Джизъса се стяга за сватба с новата си изгора - 20-годишна красавица. С мацката, с която заедно живее на остров Бали, Благо се сгодил преди броени дни.

Церемонията щяла да се състои в края на май във Велинград,  родното място на девойката.

Георгиев успял да убеди бившата си Златка Райкова да пусне 3-годишни им син на сватбата, където да бъде шафер. Благо младши щял да носи пръстените до олтара, където да ги поднесе на четвъртата жена на татко си. На церемонията щели да присъстват и другите две деца на Джизъса от гимнастичката Христина Витанова. Ще липсва единствено малкият Елай, който живее в Русия. Много е вероятно всичко това да се окаже само клюка за Благой, писа „България Днес“.

7 Коментара

Moon

преди 1 година

Бахти извратения егоист!

Коментирай

11

преди 1 година

ahahahahah, не мога , това е патология.....горко на тези красиви деца, това е и урок по оценяване за всички ,които имат нормални татковци ....господи, пази боже от такъв баща

Коментирай

е

преди 1 година

Бих казала, че е клюка и измислица.. Не е възможно да ги мисли такива в момента той. Пък и не се е показвал по ТВ, че да започне да се обяснява и оправдава защо ще го направи. Обикновено историята му върви така, че ходи по тв студио да да говори, да се хвали и да има показност. Просто така, тайно и тихо, не звучи като него.

Коментирай

тъпак

преди 1 година

Егаси простия дебил ако е вярно.Запознае се 2-3 месеца връзка сватби, деца.Не си взе поука от предишните и пак продължава.Спри да правиш деца бе идиот разгонен! Едва ли седиш с тия деца да ги възпитаваш, да им отделяш време, да се интересуваш от проблемите им.Вземи ги за 2-3 снимчици и големия баща.То само ебане не става в тоя живот, поеми си отговорността за след ебането.Баси простия цървул, баш пълен мангал дето само прави деца, а после ги тръска на майките да ги гледат а той ходи да си вее оная работа насам натам.Ама наистина като има патици да му се връзват така ще бъде.

Коментирай

11

преди 1 година

Каква отговорност....само снимки чат-пат...той татко есмер затова му взе всичките пари,з/о го анализира Овреме....но се появява булка 4, която след 3 жени и четири деца вярва, че е единствена ахахахахаххахаа...прост народ, слаба държава....какви хотели във Велинград, какви 5 лева, той я взима ,за да си разчисти дълговете и после кой откъдъде е, и не дете няма да има , з/о вече не остана място по снимките....господии

Коментирай

е

преди 1 година

По-вероятен сценарии: богатите родители на сегашната ги спонсорират за луксозния им живот и са я оставили да се забавлява. Но каже ли им че иска да се жени за него - ще и спрат кранчето и тя сериозно ще се замисли, защото Благо едва ли може да и осигури това което родителите и и дават и на което е свикнала. За единия секс и двамата да се обрекат на бедност - не им отива на досегашната житейска история.

Коментирай

zizi

преди 1 година

Как не се намери баща с топки да му размаже физиономията! Българино 500 години робсвто малко ти е било! До като седиш покорно,ще те мачкат! Защитавайте жените и дъщерите си.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.