Горещата звезда Дарси Силва уреди младото си българско гадже в хитово риалити

https://hotarena.net/lubopitno/goreshtata-zvezda-darsi-silva-uredi-mladoto-si-balgarsko-gadje-v-hitovo-rialiti HotArena.net
Горещата звезда Дарси Силва уреди младото си българско гадже в хитово риалити

Американската сексбомба Дарси Силва, нашумяла от хитовото риалити на TLC „Сгодена за 90 дни“, излиза с българския модел Георги Русев,  научи HotArena.

Двамата крият любовта си и засега не публикуват много общи снимки в социалната мрежа Инстаграм, въпреки че си харесват снимките и си пишат коментари. Съвсем скоро те ще се включат като двойка в новия сезон на телевизионния формат пише  “ScreenRant”.

32-годишният Георги Русе живее от няколко години в Щатите, но определено познанството му с американската сексбомба ще бъде най-големият му удар, въпреки че тя му е кака с цели 13 години. Според информация от личния профил в Instagram Русев се прехранва с внос на розово масло в Щатите. Понякога снима и фотосесии. Модел е към една от големите агенции зад океана, а в последно време е зает със снимките на „Сгодени за 90 дни“.  Дарси е самотна майка на две дъщери, която има модна линия поп-сингъл и много други творчески начинания, които прави със своята сестра близначка Стейси.

Българинът замини в леглото на Дарси друга голяма звезда на TLC Том Брукс. Двамата се разделиха с грандиозен скандал преди време и продължават да са в лоши отношения.

В социалните мрежи вече изтекоха снимки от записите на риалитито, на което се виждат Дарси и Георги хванати за ръка на яхта в морето. Камерите следят  неотлъчно двамата влюбени, но според източници на американските медии, те са се договорили с продуцентите да не ги снимат денонощно. На някой от снимките обаче се вижда, че между двамата не всичко върви по мед и масло, а феновете се надяват, че това е само заради риалити формата, пише „Телеграф“.

6 Коментара

Лупи

преди 3 години

Момко, поне да беше по-слаба и малко хубава тази баба!

Коментирай

hoi

преди 3 години

Тоя и се струва, че си пада по неговия пол, какъвто и да е той.

Коментирай

......па

преди 3 години

"Хитово риалити"в което плащат някои и друг долар на комплексари да си покажат простотията.А тази Дарси е алкохоличка пристрастена към пластични операции с които прилича на плашило.Избива комплекси,жалко за двете и хубави и добри дъщери които гледат резила на тъпата си майка.

Коментирай

хахаха

преди 3 години

Едно време го замерваха с пръст от саксиите в училище, а сега станал бабоеб :D

Коментирай

Bravo TLC BG

преди 3 години

Много харесвам 90 days fiance. Гледам го от 1вия му сезон. Участниците са нарочно подбирани, че да има драма и уау ефект със знак + или - . Иначе няма да интересно предаването! Кой ще го гледа, ако историите са скучни и обичайни. А Dracey си има своя чар. Добра и понякога наивна, но вечно търсеща ЛЮБОВ. Както всеки човек. Ако Георги Русев го видите в следващ сезон и ако успее да доведе TLC crew в България няма да мрънкате, а ще се тупате в гърдите от гордост, нали. Браво на TLC България, че са толкова актуални и дават на бг публиката най-новото от TLC USA. Сериите вървят с месец разлика. Жалко, че някоя друга тв изпусна момента с Kardashians, защото те почнаха отпреди 2010. Не че е голяма загуба де.

Коментирай

:)))

преди 3 години

90 days fianse само доказава колко затъпели са американците като нация.Хора от цял свят и най-вече рускини,филипинки и латиноамериканки лъготят американците да им взимат парите,а негри и араби се "влюбват" в стари американки за зелени карти.С години им обират парите.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.