Госпожо съдия, ако някой ви нарече к..ва, защото си е помислил така, как ще се чувствате? Моника Валериева изригна с шокиращи разкрития след присъдата по делото й срещу Люси Иларионов!

21 Февруари 2019, 11:42


Твърде странно е как жена – в конкретния случай – съдийка, приема, че обида в национален ефир няма никакъв проблем да бъде изречена, понеже обиждащият така си е помислилАко някой, г-жо Веселка Йорданова, си помисли, че вие сте на повикване или корумпирана (HotArena е сигурна, че не сте такава, да не дава Господ) и напише или изрече публично тази мисъл, вие как ще се почувствате?

 

Както разбрахте от заглавието, визираме резултатите от първа инстанция на делото, което Моника Валериева заведе срещу Люси Иларионов преди 3 години, който й даде квалификации в ефир, , докато бяха във „ВИП Брадър“, а тя реши да си решават сметките в съда. По този повод ето какво написа Валериева в емоционален пост в мрежата:

 

„ПАРАДОКС!

Днес на 20.02.2019 година,се проведе последното заседание срещу Людмил Иларионов!Съден от мен за клевета и обида в национален ефир,заклеймявайки ме пред аудитория от милиони зрители,че съм проститутка!

На 1-ВА инстанция,след три години и половина,Людмил Иларионов е оправдан!

Парадокса за който говоря,не е от факта,че съм разочерована,все пак ние ще продължим към втора инстанция и т.н

Решението ми е следното,втора инстанция е обжалване на решението на съдя Веселка Йорданова (запомнете добре това име),се разглежда от трима съдии,защо, тя е издала такава присъда!

Ако те заключат,че тя е права (за себе си) аз се пренасочвам към Страсбург!

Сега за парадокса.Людмил е подсъдим за обида и клевета и се води дело от години!В началото той не благоволеше да идва!Причините бяха хиляди,както неговите,така и на неговият адвокат.Когато пожелаеше да присъства го правеше с приятелката си с фотограф и журналист!

Аз съм освободена от делото!

Адвокатката ми Екатерина Димитрова,която е ходила на над 20 заседания,днес е била потресена!

Людмил е пристигнал с фотограф и журналист (може би има гадателски способности,че ще бъде оневинен)!

Знаете,че съда работи с факти и доказателства!За три години Людмил Иларионов не представи нито едно доказателство или нещо което подкрепя думите му.Нова Медия груп ,предоставиха всички записи,които вие не сте и виждали,колко пъти той ме клевети и обижда!Людмил претендира,че това е монтаж от предаването ВИП Брадър.Аз лично платих експертизата дали е монтаж -Не Е!

Следващата стъпка бяха свидетели от моя и негова страна!

Моите свидетели,бяха на разположение на съда!Днес той е заявил,че няма свидетели и че се отказва да води свидетели.

Съдя Веселка Йорданова оправдава след 10 минути подсъдимия!

Когато моята адвокатка със сълзи на очи я пита,какво става?(Съда работи с факти и доказателства все пак),Веселка казва,че той така е мислил!Не е клеветил,ТОЙ ТАКА СИ Е ПОМИСЛИЛ!

Другите обиди пък били за Светлана Гущерова защото тя минава в кадър,а делото било на Моника Валериеа!

Е ,Светлана Гущерова иска да съди Людмил Иларионов също!

Катя (адвокатката ми) , иска от Веселка присъдата за да прочете,защо за Бога човек не предоставящ един факт и доказателство за клеветата си и обидата си е оправдан,Веселка казва-,,Пусни си молба”!А присъдата вече е написана.

Веселка Йорданова има един месец да се обоснове защо е оправдан човек не предоставил доказателство за обида пред 3 милиона души в телевизионен ефир!

Не се занимавах с делото защото бях спокойна за себе си,какво и с кого съм правила!Знаех и че свидетели няма да има от негова страна!

Само,че имам един въпрос?

Кой човек си води фотограф ,ами ако те осъдят??????

Запомнете това име и тази съдийка!ВЕСЕЛКА ЙОРДАНОВА!

Който ме следи,знае че аз не се отказвам и си търся правата до край!

Присъдата ще бъде качена публично,веднага след като се ,,помолим”да ни я дадат писмено,че и ние да прочетем защо е оправдан!

Делото ще стигне до Европейската комисия!

Аз ще бъда доволна от интервю взето от съдийката Веселка Йорданова ,на какво основание е взела решение ,този човек да бъде оправдан.Освен разбира се ,това което е казала след приключването на делото на адвокатката ми-,,Той така си е помислил за това го е казал”

Госпожа,има една разлика,той не само помисли ,той го каза,а това е клевета!!!!!!!!!!!!

ВЕСЕЛКА ЙОРДАНОВА!

Аз знам моята компетенция,моите контакти,и моите възможности,просто бях сигурна в това дело и не отдавах значение,ето че Людмил му е отдал.Почерпете се с адвоката си Людмиле и може би и с Веселка,сега ще се занимая и аз с делото си!

Благодаря!“.

 


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени